FitjA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dfast
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2005
    • 1302
    • Hoofddorp NL /Bgd

Auto mora da ima sve potrebne elemente kao i serijski, od vidljivosti i potrebne povrsine signalizacije, bezbednosnih pojaseva, min zaustavnog puta, cvrstoce konstrukcije itd... i svi ti uslovi nisu toliko rigorozni, nego su cista potreba. Najbolje je da se raspitas direktno kod njih pre nego sto krenes sa prepravkama, a poznavao sam jednog lika koji je stanovao kod kapije Genex, koji je na sasiju od spaceka stavio skoljku od peglice i napravio nove blatobrane i haubu i prolazio je te ateste u Vinci bez problema. Inace taj novi spacek je sa novom aerodinamikom punio 160km/h bez muke, doduse na ravnom.

Comment

• itza
      CBC Senator XXL
      • 28.12.2004
      • 658
      • Beograd - Paviljoni(blok 7a)
      • -

h .. na shkoljku od spacheka peglica ... a shta je radio sa dodatnih metar shasije .. hehehehhehe .. )

na sht ase odnosi min zaustavnog puta ... sa max brzine do nule ili od 100 do nule ?
      dobro u svakom sluchaju zanchi to nije neki bauk ... i ne odnosi se na neki styling .. tipa ovo mora ovako ovo mora onako ...
      a s`obzirom da ja ne menjam suto spolja .. ne bi trebalo da imam problema sa signalizacijom i tako tim stvarima ..

obratim pazhnju na chvrstotju shasije i zaustavni put shto je u principu i meni najbitnije da bi taj auto bio koliko toliko bezbedan ...
      "Brano sine , vozi POLAKO..."

Comment

• Filip
        CBC Član
        • 20.06.2005
        • 19

da a vidljivost?
        ti stavljah motor pozadi umesto zadnjeg sedishta...i skoro pa tje ti biti zaklonjena zadnja shoferka jel tako? na to morash obratiti pazhnju...
        www.nacionalnaklasa.net

Comment

• SALE
          CBC Senator XXL
          • 04.01.2005
          • 841
          • Banovo Brdo

Ico opusti se za atest sve je to pro forme radi.
          Isao sam ja sa mojim fikusom pre par godina zato sto sam ubacio 45ticin motor pa kao da bude sve legalno, i kad sam stigao tamo neki rutavi baja seo u ficu i otero ga 30m dalje i ostavio posle par sati cekanja dodjose par njih i znacajno pogledase oko 1-2min i to je to prosao si atest.

Comment

• itza
            CBC Senator XXL
            • 28.12.2004
            • 658
            • -

nadam se da tju ja tako da prodjem ...
            2 filip ... nishta se ti ne brini za vidljivost ..

Comment

• Uros Piperski
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2005
              • 2978
              • Beograd

Sta ce meni tek raditi na atestu zbog vidljivosti... Ja imam motor napred!

NHF, Filipe

Nije motor toliki, osim ako ne planira da stavi neku americku sklopociju sa viskom cilindara i manjkom ventila

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• itza
                CBC Senator XXL
                • 28.12.2004
                • 658
                • -

uroshe razumi ga .. mali je on josh ..

manjkom ventila ..

Comment

• itza
                  CBC Senator XXL
                  • 28.12.2004
                  • 658
                  • -

promenih haubu ...
                  stavih presvlake ...
                  uradih zvuchnu izolaciju

krpim pare za shasiju ....
                  uskoro nadam se ... u suprotnom prelazim na gsp

mozhda sam i zaboravio da kazhem .. beli migavci napred ..
                  eo i jedna od pozadi ..

Comment

• luka.l
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 490
                    • Beograd
                    • ВАЗ 21213

Jos uvek furas izolir traku umesto brava

Eh...cenim da ti ne treba vise od 200 evra da uradis limariju kako treba sa sve novim limovima, i jos jedno 200 za farbanje. Sitnica...

(kad pogledas u odnosu na druga kola i jeste... )
                    - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
                    - "I vi ste dobro."

Comment

• itza
                      CBC Senator XXL
                      • 28.12.2004
                      • 658
                      • -

ma za brave i za ovo spolja mi treba 2000 dianara jer tje drugar da mi odradi liamariju ..
                      ali netju to da pochinjem jer ispod toga treba da se odradi ono glavno ...
                      da se ojacha prednji deo .. da bih mogao kasnije da ga vezhem za roll i time dobijem shasiju ...
                      a za to mi treba opet ne para nego vremena ... a ne mogu toliko da provedem u garazhi ... i tako .. u krug ...
                      i onda mi bolje da sve to odradim u komadu ..

znash vetj kako ide .. sve vezano jedno za drugo .. a plata kasni eo vetj drugi mesec ....
                      ma oozhas ... a sve kao danas sutra .. bla bla ...

ja cenim da mi treba nekih tako .. 400 bez farbanja ...
                      haubu sam nashao ... treba mi josh prednji vezni i krilo ..
                      par metara flaha 3-4 mm ... opruge od honde sa amortizerima ...
                      par metara cevi da napravim trap ...i donje viljushke

za taj stage 1 ...

Comment

• luka.l
                        CBC Senator XXL
                        • 30.09.2004
                        • 490
                        • Beograd
                        • ВАЗ 21213

Sta si mislio da radis sa amortizerima od honde?

Flah? Hm...planiras nesto da budzis?

Prednji vezni imas u Vardaru (to je onaj poslednji ikada napravljen i jedan jedini koji imas priliku da kupis ), a imas i krila, a imas ih i na bubnju i mislim da su nesto oko soma i po' novaca.
                        - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
                        - "I vi ste dobro."

Comment

• itza
                          CBC Senator XXL
                          • 28.12.2004
                          • 658
                          • -

heheheehehhe
                          da da .. to mi pozanto poslednji ikada ..
                          ima neka fora .. prichao mi mali .. za taj prednji vezni ... oni to zovu maska ..
                          ako ima bravu onda je 3000 a ako nema onda je 1200 ...
                          tako da tje taj bez bravu da me vidi ..

flah ..
                          pa planiram da skinem gibanj i spone i sve pochupam .. pa onda lepo kutije koje u stvari nose prednji trap i koje su deo shasije oblozhim sa tim flahom ... pa njih kasnije vezhem za roll bar ... chime praktichno dobijam shasiju ...
                          a onda na to pravim abarthov trap ... ono sa slika ako si gledao ... i to kachim umesto gibnja ...

e sad za takav trap mi treba opruga i amortizer ... logichno jer sam gibanj izbacio ... a da ne bih davao 1000 jura za tzv coilovers ili kako to vetj oni zovu .. jer set koshta xxxxx dolara .. neki za mini morisa .. shto sam gledao od prilike samo zbog cene ...
                          sluchajno u prolazu mi zapadne za oko neka honda prelude .. i izvalim da ona napred ima bash to shto meni treba ..
                          dakle amortizer sa uskom oprugitzom okolo ... onako odokativnom metodom sam utvrdio da bi to mozhda nekako moglo da posluzhi .. pa sam rad da probam ... ...
                          koliko to mozhe na otpadu da me koshta ... 20-30 ujura .. da nadjem neku raspalu hondu i sekirom iskasapim oprugu sa gornjim lezhishtem pa da pokusham sa tim da se poigram i sastavim ...
                          ako to ne podje za rukom ... imam i plan B ... mislim za to uglavljivanje tog njenog lezhishta u moj kosh ... pretpostavljam da tje da bude bash bash teeesno ..

ali polako .. plata pod broj 1 .. pa onda lagano ..

e da .. sretnem pre neki dan 206ticu u gradu .. i reche mi da ipak postoji neki lik koji "pravi" opruge ...
                          pa da vidim nekako do njega da dodjem da se posavetjem oko tune upa . . tih opruga ... jer pretpostavljam da tje biti em dugachke em previshe tvrde za mene ....
                          mada o5 .. do tada ima josh ... onoliko ..

Comment

• Ficoman
                            CBC Veteran
                            • 09.11.2005
                            • 139
                            • Beograd

U nedostatku Nacionlane klase da vas uputim u cene u Vardaru. Ovako stvari
                            stoje: Prednji vezni lim sa sve zubom, to je onaj deo sto zakaci haubu kad se zatvara i neda joj da se otvori je 3500 dinara, bez tog zuba je 1850 dinara ali onda limar treba sa starog prednjeg lima da ti isece taj deo sto fali i zavari za novi prednji vezni lim, isti taj deo je u Sremkoj Mitrovici je 1400 dinara, a takodje ga ima u nekim zrenjaninskim oglasima kao prednja maska za ficu. Evo linka tog oglasnika trazite u ribroci Delovi www.freeoglasi.co.yu

Toliko od mene za pocetak na forumu.

Comment

• itza
                              CBC Senator XXL
                              • 28.12.2004
                              • 658
                              • -

prodajem auto .. pazario sam saaba 9000 idem u taxiste tako da tje ovajprojekat malo da pricheka dok stanem nanoge ako mi saab ne udje pod kozhu pa poludim sa nekim turbinama i slichno

u svakom sluchaju ako neko zna nakoga zainteresovanog
                              cena je 600 u ovakvom stanju sa 90% delova koje dajem uz njega a koji treba da se zamene ...

auto je danas kod majstora pa posle ide kod limara pa malokasnije nafarbanje
                              kada sve zavrshim cena tje biti 900
                              stavitju i sliku novog stanja onda ...

Comment

• NemaN
                                CBC Senator XXL
                                • 29.11.2004
                                • 1560
                                • munze

Srecno drugar....
                                I'm not caucasian, I'm championship white

Comment