Mia macchina
Collapse
X
-
Kad si se vec odlucio da ne stavljash one tockove, da nisu mozda na prodaju???
Originally posted by Milosveliko je pitanje da li cu pakovati komplet enterier, ovakav auto se tesko prodaje i ne vredi mnogo, pa je pitanje i koliko se isplati... pre ce to biti auto za nedelju popodne!
Ja naravno nishta vracao nebih, kad vec moze da bude "vikend" auto....
Evo neshto slicno sto je uradio Bojan iz Amsterdama i to nam fino pokazao na nashem forumusisic :kadr ... isti auto, istya mashina... jes da je "maaalo" skuplje, ali je perverzno!
ovakva je tvoja mashina jel'?
spolja
http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
odlicna je! silver unutra je prava boja!
bas smo pre neko vece pricali na temu olaksavanja, da li bi mogla da se spusti na 1000kg sa rolbarom?!
ovih dana cu otici na merenje posto dosta stvari nedostaje unutar auta pa da vidim gde sam...
sada, na listi za skidanje bi lako mogla biti i klima. jedino pitanje je kako bi se onda pogonila servo pumpa....
Comment
-
-
@Milos-e, setio se da je u oglasu kad je Pitatore kupovao svoju pisalo da ima kompletnu pripremu za digitalnu klimu, znaci samo nema kompresor i mozda treba da se ubaci drugi hladnjak tako da mozes da pogledas kako je to izvedeno kod njega. Predpostavljam da ide drugi kais i mozda neki zatezac, roler, spaner jer nedostaje kompresor i remenica sa njega preko koje ide kais...POZURI POLAKO!!!
Comment
-
-
Ma dobar fazon sto ima kompletnu pripremu, i to za digitalnu klimu. More 155-ica koje sam gledao po oglasim nemaju klimu, neke ni siber, a kad joj kokne cenu da se prevrnes. Nema klimu, nema siber, nema ABS, ajd njega manje vise, bar pripremu kao kod Pitatorea, i to je retko naci. Ja mislim da ide samo drugi kais, mozda neki spaner. ****m li ga ne bi trebalo da je nesto komplikovano. Kolika je zajebancija ubaciti klimu u 155 koja je nema, kolika je cena tog zahvata i sta sve treba odraditi? Moze li to da se uradi ali da se ne primecuje, mislim onako picanski sto se kaze i koja moze da se ubaci digitalna ili AC? Ako znas mozda? Ja znam da mora drugi hladnjak, mora kompresor, drugi PK kais, spaner. E sad ne znam kako ide sa onim cevima i ostalim, instalacija...
POZURI POLAKO!!!
Comment
-
-
uh prava je stvar ko ima uslova tj jos jedan uta za svaki dan da alfu napravi za zezanje i povremenu voznju, znaci, rol, kadare, olaksavanje, patosiranje i sl. prava stvar, ja da imam jos jednu 155icu bila bi bas takva, samo sto bi imala 2 kadare a ne jednu, crvene boje sa belim felnama,pravi racing look, svidjaju mi se ove sparco-omp-oz felne
posto su ih sve tri firme pravile tj isti model, mislim da su bas jake jer su na trkama uglavnom koriscene kao reli varijanta za makadam i losije podloge, i mislim da su i mao teze, a ako budes vracao nalepnice na njih, sto bih ja obavezno uradio, obavezno posle lepljenja olakiraj felne da se ne bi odlepljivale nalepnice i skupljale od temperature i uopste
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment
-
-
Ja planiram da uradim tako nesto s mojom 155,cim se uzme nesto novije.Meni je crvena sa bijelim felnama-mislim da preko te kombinacije nema-sto se tice tzv "racing look"-a.Mada mi nekako zao u p.materinu.Ocuvana je maksimalno,a i nemamo mi taj standard da bi od takvih kola-pravili "vikend" auto.Ali moram,to mi je djecacki san.A jos ALFA-ne smijem ni da mislim.
Comment
-
-
Comment