Originally posted by Laki 55
Zastava SKALA 55 16V
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
[/quote] niko se ne stidi da ga metne[/quote]
Nisam ja rekao da me je sramota nego akanja oko stelovanja ,paljenja...ma netreba mi tako nesto!
@Miljan
Zato sto sam dao skoro 10eur.za dve ubodne sijalice ,a bezveze mi deluje da imam napred dve pozicije po strani!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
E pa narode mogu slobodno da se pohvalim da imam jedinu zastavu(za sad) koja ima BI-XENON sijalice!!!
Bio sam danas ko Vlade-TRIONA i uspeli smo da bez ikakvih problema namontiramo ove sijalice i kompletnu instalaciju za Bi-xenon.
Trenutno sam u soku koliko je stvar MOCNA i KORISNA i definitivno sam se uverio da su mnoge price cista zabluda i antireklama za ove stvari koje su zaista perfektne!!! Pisacu i kasnije jer trenutno ,iskreno pricam ,ne mogu da verujem kakvu sam promenu u voznji doziveo i PREZADOVOLJAN sam! Evo nekoliko slika ,a pisacu o ovome jos mnogo kako bih pomogo svima koje ovakva stvar zanima.
Napominjem da sam veceras preso oko 100-tinak km.po gradu i periferiji i NIKO nije imao problema dok sam mu ja dolazio u susret ,makar se nije zalio javno!
Evo fotke pa komentari tek slede:
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Samo obratite paznju na slike!
Sad sam napravio jos nekih 30-ak km. ako mi verujete neizlazimi se iz auta dokle god traje noc!
Toliko sam zadovoljan da ne mogu objasniti to zadovoljstvo. Provozao sam i Comija koji je ostao bez texta kao i Vlada-Trion(decko koji to radi maltene 1god.) necerovatno extra i osecaj i efekat.
Daljina samog snopa nije nesto preterano dalja od halogenke(inace imao sam najkvalitetniju halogenku koja se nudi u komercionalne svrhe) ali zato to sto se osvetli osvetlilo se. Nije jos imala neku duzu turu po neosvetljenom putu(odprilike je prosla 40km) ali mislim da cu tek tad ostati bez vazduha kada pogledam ispred sebe. Mnogo prija za oci i uopste se vozac ne zamara zato sto je 99% priblizna boji dnevne svetlosti!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
-
Comment