Stvarno jedini kec sa xenon svetlima, kada kazes bi-x, mislis da su i duga xenon, ili su H ali boja kao xenon???
U svakom slucaju izgleda
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Samo se vi zezajte, ali Laki ima bi-xenon svetla, a mi ostali se vozimo na svecu jer nam je mnogo da damo tolike pare za osvetljenje. Nek' je i na Yugu, ali sija do 00 !!!
Svaka cast majstore. Da je moja Zastava ne bi mi palo na pamet da to uradim, ali vidim da se isplati... Pocinjem da razmisljam.....
Testirana i maximalna brzina po ravnici i iznosi 142km/h. Znam provereno da je ovoliko zato sto me je sinoc navatao radar prilikom testiranja
Inace niz Bubanj potok zalepio sam mu kazaljku na 180. I go*no se nizbrdo kotrlja
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Evo danas su kupljene nove felne i gume pa ih sutra montiram! Zbog danasnjih obaveza nisam imao vremena da cekam nego sam ih porucio da mi ih "sklope" i sutra idem samo da skinu ove stare i nabace nove.
Ovako izgleda izabrani model,a sutra cu malo vise slicica da nabacim.
Inace auto je spusten pre neki dan(ne zbog estetskog izgleda nego zbog funkcionalnosti)za nekih 2-2,5cm a prekosutra mu stizu i novi amortizeri.
Evo slicica:
Svaka cast za auto, ja sam uvek za promene na bolje na autu pa koliko god to kostalo, posle toga kad sednes u auto kao da si na sedmom nebu sve ti lepo!
@ zux
Pa nesto mi se i ne cini tako da su progutane ili ne zelim da priznam da je tako posto poprilicno nevolim te distancere
@Miljan
Hvala!
E bas te gume
@zaki
pa i ja sam za promene ali ne moz se sastavis za pari batko
U pravu si da ti je lepo kad sednes ali samo ako nemislis na cenu koju si predhodno platio
Evo jos malo slicica,taze:
A zaebava me nesto imageshack,nastavak u sledecem broju
Comment