Dobro bre kad bude neki naredni cannon skup videcu da se pojavim...
Zastava SKALA 55 16V
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
moram ovde posto nisi procitao PP,ili ja nisam dobro poslao...
ici cu sutra na bubanj pa mi reci u kom delu si kupovao one
OSRAM-XENON GAS+50% 55/60w za 800 dindzi par
nego pre sto odgovoris da li one idu u auto bez ili sa doradom posto sam nesto procitao da si radio nesto kod Triona
poz.......zasto krava nosi zvonce...?...?...?
pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)
Comment
-
-
Ma to kod Triona je radjen bas pravi xenon set.
Nisam ranije procitao tvoj post posto nisam imao net ali evo sad cu reci ovde da ukoliko neko zeli te osramove xenon-gas standardne imam dva kom.pa ko hoce nek se javi posto meni ne trebaju.
E da,ako nekom treba motor imam i to na prodaju,nov preso 17000,2006god,sa svim mogucim agregatima!!!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ne mogu da se hvalim kad jos "nista" nisam sredio kako treba. Bice uskoro sve crno na belo pa cu tek onda da se qrcim
Inace sijalice mogu da ti posaljem ako hoces ili ako si negde na putu od Bg ka Sabcu(mislim ako ti je uopste blizu) pa licno da ti ih urucimVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
E konacno je doso red i na taj trenutak!
Posto su papiri skoro gotovi onda mogu i da se qrcim
To izgleda ovako(pirocanski malo slika ali bice ih jos mnooogo):
Motor je totalno sredjen i uredjen,skoljka je ispracena sa snagom motora(ojacana) u kapriconus racing team-u(Kg),pojacano je kvacilo....ma vise se ni ja nesecam sta je sve uradjeno. To uopste nije ni bitno,vazno je da motor lepo vuce ovu skoljku od auta,ne mogu jos da se hvalim da li je motor dobar ili nije jer sam preso mnogo malo kilometara da bi davao bilo kakve komentare. Videcemo,sledeci vikend idem na put dug cirka 500km,zatim sledi more...Boze moj,imao je decije bolesti-ipak ovakav poduhvat mora da ima malo zackoljica ali to je bas malo i totalno nevazno! Za sad sam zadovoljan i nadam se da cu tek biti kad sve lepo sredim i doteram!
Bice piskaranja oko ovoga,malo sam u stisci s'vremenom ali uopste mi nije zao sto nemam vremena
Pa sad pitajte,ako uopste ima sta da se pitaVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
-
Jeste,kao sto Comi kaze motor je 1.6 16v inace eto zaboravio sam da se javno zahvalim mom tuning teamu Gumetini i Nikoli iz NS-a i da im porucim da ce naebati sto nedovrsavaju svoj poso
Ostalo je nereseno pitanje hladnog vazduha kojeg trenutno uopste i nema pa sa cinjenicom da je tako ide extra dobro,mora da se prave neki otvori na braniku,nova maska da se otvara....zezanja pun qrac ali ako!Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
Comment