@M-power
Moze crta ali tek od 100km/h
Ma ja nevolim tako zvanicne crte nego malo na semaforu se ismekamo pa kom opanci kom obojci
Konacno pao Gnoj2 GTI,8v odran ko pi_cka, 16v lepo drzi moj auspuh na vidiku Salim se sa njim je bilo cupavo ali sam ga dobio za malcice jer nemam lamelu ali cim je sredim mora DEBELO pasti beli Golf "DOBRO POZNAT BEOGRADJANIMA "
Malo pre sam ga turirao prvi put odkad sam ga ubacio,ono je ZLO ali bukvalno ZLO,to je takva italijanska simfonija u cetri takta da je prosto milina slusati kako grmi
Hvala svima na pohvalama i Vas Milica puno pozdravlja
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
@M-power
Moze crta ali tek od 100km/h
Ma ja nevolim tako zvanicne crte nego malo na semaforu se ismekamo pa kom opanci kom obojci
Ko da ja ne glisiram ...evo malo pre gledao mog...zena kretala i dala gascinu umro sam od smeha kako glisira...bilo mi ga zao
I dobro necemo zvanicne crte...malo cemo se smekati na tom semaforu pa cemo izuvati opanke
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
@transporter
Znaci ti se sprdas,a ja mislio onaj sa busom se isprecio pa nemo's proc
Pa nisam ja to shvatio licno sva sreca,a nije ni Milica ,kontam nesto izbegavas pa da ti napravim mesta kad vec mogu,to je pravilo za sigurnu i udobnu voznju
A gde kod Loznice,toga se nesecam? Ti bre gde god krenes pravis probleme!?
@M-pow
Ma nekazem ti ja zbog propinjanja nego kad cvrsto uhvatim asfalt
@transporter
Znaci ti se sprdas,a ja mislio onaj sa busom se isprecio pa nemo's proc
Pa nisam ja to shvatio licno sva sreca,a nije ni Milica ,kontam nesto izbegavas pa da ti napravim mesta kad vec mogu,to je pravilo za sigurnu i udobnu voznju
A gde kod Loznice,toga se nesecam? Ti bre gde god krenes pravis probleme!?
ma malo sam cimnuo na tebe samo tako i na zverka jednom i tako... Bili ste ti i Comi tamo u Prnjavoru ili kako se vez zove mesto, znam da ima par opakih opela tamo pa se zato vi i muvate onuda posle ste me obisli, ja nisam dao Comiju da me obidje a ti ode, onda se skrenuli na OMV a ja ode dalje......
Evo sad sam prelistao sve strane topica, i stvarno samo mogu reci SVAKA CAST za ulozeni trud,ali i pare jer je sve verujem nekoliko puta prebacilo vrednost samog stojadina. Al verujem da je vredno osecaja kad ugledas zbunjeno lice u nekom gti-u npr.
Hvala,narvno da je osecaj extra videti zbunjene likove
@transporter
Pa tad smo u Prnjavoru bili kod mene,a onda krenuli kod Comija u Ljuboviju. E tad kad smo skrenuli na OMV popizdeo sam jer mi se otkacilo prelivno crevo i pocelo da mi kaplje gorivo pa sam morao na crevce da ****m 3l
Dobro,sve u svemu znaci da smo prepoznatljivi
Comment