Sad te se secam,gledas,gledas a neces da pomognes
Ali za divno cudo uopste se nisam iznervirao reko dobro to ti je jedno 200evrica i cao,sta sad. Verovatno si nam video face da su bile skroz ok samo malo iscudjene
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Pa nisam hteo, reko vidim auto stoji, vade se sajle. Da sam imao alata u kolima pa i da ponudim pomo?. Ili da ti drugar nije bio tu sa kolima pa da te prevu?em gde treba. Svra?am svakih par dana na tu pumpu, pa ako naletimo, nije problem, upozna?emo se i li?no.
samo se ugasio u toku voznje i vise nije hteo da upali. i onda isto tako iznenada kao sto se ugasio auto se upali. posle radio skroz normalno. bez ikakve greske. prosto da ne poverujes da pre samo nekoliko minuta auto nije uopste hteo da radi.i tako nekoliko puta i onda sam ga popravio.
@Orlando
Upoznace mo se to nije uopste problem samo nedaj Boze da me vise ikad u zivotu vidis onako
@Vlada Trion
Dobra koska nema sta,vucicu ja tebe,ali bas tebe sajlom po kraju
@Ljuta guja
Netrebaju kablovi,hvala lepo!
Za te pare sto bi mi kupio kablove bolje kupi jedan stoni fudbal da imamo po skupovima da vezbamo,to ti je ta cifra
E gume to moze te kupiti bez ikakvih problema 175-185
Danas sam se cuo sa majstorom,posto je to covek doktor za italijane pa moze i preko fona da razjasni neke stvari i kaze da je najverovatnije crko senzor broja obrtaja. Sutra cu ako stignem otici da ga zakacimo na komp.pa da vidimo.
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comijev buraz Steva bi mogao da otvori svoj nalog, posto pise sve vise umesto Comija
Pa ja ga sad menjam,on je trenutno na moru.Ko zna mozda i ja otvorim svoj nalog,ali je glupo da obojica budemo na forumu sa istim kolima i sa istog kompa..
Nego daj bre laki kakve 175,185 to bez 195/50 r"15 nemoze
Comment