Zastava SKALA 55 16V

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TAZZ
    Banovan
    • 30.05.2005
    • 1409
    • NBGD,SERBIA

Laki kako Milica...

Jel je mazish?

Pozdrav.

Comment

• Laki GSi
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2006
      • 2426
      • Beograd-Vozdovac

Pa narvno da je mazim,mad danas mazi ona mene jer mi je rodjendan
      Njoj se sprema veselje 17.11 kad je i dosla na ovaj svet
      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• DTI LET
        CBC Senator XXL
        • 13.08.2006
        • 374
        • Novi BGD

Milice drago mi je da sam te danas upoznao,imas prefinjen glas za tvoju "rasu".jeste malo da ti gazda vonja al ne moze sve da bude savrseno

Laki sve pohvale

P.S.Preduhitricu i ja tebe....popusis ti sestri
        www.opelclub.rs

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

I Milica se tebi zahvaljuje,a to sto ja vonjam sad bi ti reko nego necu svoju temu da spamujem

Comment

• Tikica
            CBC Senator
            • 27.06.2007
            • 220
            • Nbg blokovi

Lakice...stizu slike za par min
            A u Suzi uvek ludo...
            Odeeeee...... :D hahaha :D

Comment

• Tikica
              CBC Senator
              • 27.06.2007
              • 220
              • Nbg blokovi

Lakice ovo je bilo na brzinu..a napravicemo i neki ozbiljan photo session ne sekiraj se
              Cmoka
              A u Suzi uvek ludo...
              Odeeeee...... :D hahaha :D

Comment

• Laki GSi
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2006
                • 2426
                • Beograd-Vozdovac

Kako si ispala na ovoj drugoj slici kao Isus
                Da se sekiram !? Pa znam ja sa kim poslujem tako da no problemo i no sekirleno

Moramo Milicu prvo lepo izglancati,promeniti pozadinu i podlogu i tebe malo doraditi pa onda ide "ozbiljan" tuning slika

Pozz,hvala i kiss

Comment

• P.S.Steva
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2007
                  • 955
                  • Beograd

Laki evo ti malo lepsa slika motora.Inace mnogo se lozim na tvoju milicu
                  Opel Vectra A restajling 1.8i 95'

Comment

• GoranNSW
                    CBC Početnik
                    • 02.10.2007
                    • 3
                    • Novi Sad

Svaka cast za uradjeno, ali mislim da si pogresio auto.
                    Taj auto nije napravljen za tu snagu, manje-vise, ali nikako za tu brzinu!
                    Nit ima ojacanja, nit ima kocnice, nit upravljacki mehanizam... Mislim sta reci za auto kome jedva otvoris vrata kad ga dignes na dizalicu.
                    Nadam se da nikada neces morati ovo navedeno da isprobas na svojoj kozi.

Evo jutros mi se keva spucala sa Passatom B5, preticala kamion a bila magla, frontalni sudar, srecom "samo" levi u levi tocak, koji su na oba auta otkinuta. I srecom je onaj drugi auto bio Ford Mondeo, tako da niko nije nastradao. Zahvaljujuci vazdusnim jastucima keva je samo povredila vrat, ali nista ozbiljno.

Znam da ces sad reci da to zavisi od vozaca i sve, znam ja to, znam da ona nije dobar vozac, ali to moze svakome da se desi. Ne mora uopste da bude tvoja greska. A to sto ces ti da ostavis na semaforu nekog Golfa ili Hondu koji su 50% tezi je cista glupost.

Nek ti je sa srecom, ali da mene pitas, ja bih taj auto prodao.

Comment

• DTI LET
                      CBC Senator XXL
                      • 13.08.2006
                      • 374
                      • Novi BGD

Kao prvo i prvo nisi procitao celu temu i molim te da ne komentarises dok to ne uradis

Sto se tice air-bagova...nekad ni on ne moze da te spasi,cak sta vise moze da ti donese prelom samog vratnog prsljena u situacijama manje rizicnih sudara(al ne kao u slucaju tvoje keve jer je frontalni - iskreno veoma mi je zao)

Auto nisi ni video a komentarises....covek je napravio zmaja od auta i ja kao i svi koji su videli auto sa foruma ili ne mu se dive...Koji je auto izabrao njegova je stvar...Kao da nikad nisi video neko losije fabricko auto koje je extra ojacano i uradjeno komplet
                      www.opelclub.rs

Comment

• GoranNSW
                        CBC Početnik
                        • 02.10.2007
                        • 3
                        • Novi Sad

Jesam, procitao sam sve, zato se i usudjujem da komentarisem. To sto sam nov ovde ne znaci da sam novajlija

Manite se ljudi pljuvanja vazdusnih jastuka. Za prelome vrata od vazdusnog jastuka su krvi vozaci koji se ne vezuju! Kada telo krene napred jastuk cimne glavu unazad i polomi vrat. A kad se vezes ne mozes toliko da krenes u napred, tako da nije rizicno. Keva nije bila vezana, "steze je pojas", i verovatno je zato zeznula vrat.

Motor je totalno sredjen i uredjen,skoljka je ispracena sa snagom motora(ojacana) u kapriconus racing team-u(Kg),pojacano je kvacilo....ma vise se ni ja nesecam sta je sve uradjeno. To uopste nije ni bitno,vazno je da motor lepo vuce ovu skoljku od auta,ne mogu jos da se hvalim da li je motor dobar ili nije jer sam preso mnogo malo kilometara da bi davao bilo kakve komentare...
                        ...Slike ojacanja nemam,mislim mogu da ti dam broj od ovih ljudi iz Kragujevca sto su meni radili pa se konsultuj sa njima.U pitanju je neki "rastegljivi" celik na sankama(nije kao onaj sa bubnja),prilicno je tanak ali se kaci na tri mesta i ne cini karoseriju krutim vec radi sa sve autom.
                        Vozio sam stojadina, znam kakva je kanta. Ne mozes od kante da napravis auto ma sta da mu uradis. To sto ti njemu stavis ojacanje tu i tamo, to nije nista. Za takav auto bez da mu napravis komplet novu sasiju i/ili kavez ne treba ni o cemu ni pricati. Taj auto drzi limarija! To sto je u ovom slucaju stavljeno ojacanje za mene pre izgleda kao ocajanje
                        A kocnice na prolece...

Ko me ubedi u suprotno placam rucak!

Sad ja ispadam ko neka baba sto vice za detetom "obuci se, prehladices se!"
                        Razumem zasto je Laki uradio sve sto je uradio, ko ne bi zeleo da ima prikrivenu azdaju koja ce pojesti zbunjene smrtnike, ali valja i malo pameti u svemu tome.

Comment

• DTI LET
                          CBC Senator XXL
                          • 13.08.2006
                          • 374
                          • Novi BGD

Sto se pojasa tice i veze sa air bag-om o tome necemo jer ima tema za to u kojoj mozemo da se raspravimo oko toga

Originally posted by GoranNSW
                          Vozio sam stojadina, znam kakva je kanta. Ne mozes od kante da napravis auto ma sta da mu uradis. To sto ti njemu stavis ojacanje tu i tamo, to nije nista. Za takav auto bez da mu napravis komplet novu sasiju i/ili kavez ne treba ni o cemu ni pricati. Taj auto drzi limarija! To sto je u ovom slucaju stavljeno ojacanje za mene pre izgleda kao ocajanje
                          AALLLOOO...Milica ima oko 130ks a ne 450 ili vise,nije za reli,mozda koji drag da(nek me Laki ispravi za sve ovo oko namene),ali da prostis koji ce mu qrac vece ojacanje od ovog sad???!!!Ponavljam,NISI VIDEO i nemoj da komentarises u tom smislu

Razumem zasto je Laki uradio sve sto je uradio, ko ne bi zeleo da ima prikrivenu azdaju koja ce pojesti zbunjene smrtnike, ali valja i malo pameti u svemu tome.
                          Ne misli on ceo zivot da vozi ovo auto,zenu,decu,ili da ga ostavi praunucicima...tipa.."Evo sinko da da deda Laki kljuceve da naucite lokalne mangupe nekim stvarima ko sto sam ja pocetkom ovog veka"..mada ko zna

Suvisno je komentarisati izbor auta,bitno je da se njemu svidja i da je,ja mislim,jedan jedini i prvi u BG

sve mi diraj Lakija i Milicu nikad
                          www.opelclub.rs

Comment

• Laki GSi
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2006
                            • 2426
                            • Beograd-Vozdovac

Pa dobro Gorane imas prava u potpunosti sto se nekog dela tice ali ako ces tako da gledas ni jedan auto ti nece pomoci,ne daj Boze da dodjes u neku zaebanu situaciju ne moze te spasiti ni 1000000 air-bag-ova

Sto se tice moje Milice o njoj mozes samo sa strahopostovanjem da govoris!!!
                            Sva ta snaga i "nesposobnost da auto stane" mogu da se kontrolisu samo hladne glave,a ako ces ti da divljas kao majmun i da upadas u situacije iz kojih samo Bog moze da te iscupa onda si se sje_bo u najavi i nema ti spasa. Ja smatram da je ovo skroz ok,naravno kocnice ce ici jace ali neplaniram da se razbacujem sa parama na nesto sto nije urgentno,vozim onoliko koliko znam da auto moze podneti i da se bezbedno zaustavim!
                            Inace fabricke kocnice na prednjim tockovima novijih modela su od fiat tipa 1.6 8v sto je vec nesto ozbiljnije nego na starim tipovima zastavinih vozila.

@Sri98 i all
                            Nastavak price o AP sportu i nihovim "americkim" pumpama!!!
                            Danas sam isao kod "majstora" za benzinske pumpe,taj radi za ove sljamove iz AP sporta i napravio sam mu takvu navlakusu da je sam sebi skocio za vrat. Naime,doso sam kod njega sa pricom da drzim otpad fiatovih vozila i da sam kupio slupanog fiat brava(na domace tablice) kojeg sam kasnije rasturio i prodavao njegove delove.Satro sam prodao nekom tipu benzinsku pumpu koji mi je stalna musterija i sad mi je on reklamira zato sto mu je radila samo par dana,a posto mi je to stalni kupac necu da ga ispalim nego hocu da proverim zasto je pumpa riknula. Kazem ja ovom tipu proveri je,a ona izbaci pritisak na stolu od jedva 3.1bar i kaze mi on da je pumpa ok!? Kako bre ok kad jedva 3 bara sastavi,zar netreba 6-icu da pici.Kaze on,citiram:Ma verovatno je pumpa neka divca pa ima velike zazore,joj sine sta je falsifikata na trzistu ti ne mozes poverovati!!!!!!! Tad mi je sve bilo jasno,ja reko ajde otvori pumpu da vidimo da nije nesto unutra zapusilo,ma nema potrebe kaze on meni jer se vidi da je pumpa nova i nije sito zaprljano to ti je jednostavno falsifikat i moras mu dati drugu pumpu ako hoces jer ova nije crkla jednostavno ima veliki zazor na nekom zupcaniku(valjda tako rece) i to je to. Sutra ili prekosutra ima da banem u direkciju Ap-a i da im se naj_ebem mile majke sto jedu gov_na preko telefona i prosipaju lazne price a u stvari nece da priznaju da sam u pravu i nece reklamaciju da prihvate,ma taman me i odvalili od batina svi tamo zaposleni ili zvali policiju da me oni "smire" boli me qrac jer sam danas puko ko zvecka kad je ovaj krenuo da kenja kako sam ja ovom liku zavalio falsh pumpu!!! Oni ce mene da vozaju kao da sam ja retardiran,doduse ne svi ali ovog menadzera cu da nagazim samo tako nebude li hteo pare da vrati spavacu mu ispred kuce

Eto tako,ljudi budite oprezni ali sta god da zelite da doterate do kraja budi te i namazani jer sa ovim jajarama nema nista na posteno,samo igrajte djonom ostrije od njih i mozda uspete

Comment

• zoranbg
                              CBC Senator XXL
                              • 23.03.2005
                              • 4098
                              • Rooster's Hill , Beog
                              • Grande Punto 1.2

slazem se da ko ima airbag obavezno mora da stavi pojas ali ajde.....
                              pojas se stavlja i ako nemas jastuk... ,i tu niko netreba da se zeza..pojas treba da se obavezno vezuje.
                              ali za povrede vrata je krivac i lose podesen naslon za vrat na sedistu..koji treba da stoji malo vise od potiljka,da bi zadrzao glavu kad krene nazad...,a on za to sluzi.ali koliko sam ja video vecini vozaca stoji spusten skroz do kraja tako da ih mnogo manje ili nimalo shtiti...a moze mnogo da pomogne(da spreci zabacivanje glave unazad).

ako nisi nov( a jesi na forumu) nemoj da se ponasas kao novajlija,jer nisi citao forum..ovde niko netvrdi da je KEC ili YUgo zmaj od auta i to je odavno "izvzhakano" ..
                              Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Laki GSi
                                CBC Senator XXL
                                • 15.10.2006
                                • 2426
                                • Beograd-Vozdovac

Vozio sam stojadina, znam kakva je kanta. Ne mozes od kante da napravis auto ma sta da mu uradis. To sto ti njemu stavis ojacanje tu i tamo, to nije nista. Za takav auto bez da mu napravis komplet novu sasiju i/ili kavez ne treba ni o cemu ni pricati. Taj auto drzi limarija!
                                Matori auto je nov,fabricka skoljka bez i jednog ojacanja sa motorom od 90ks-a je vozena 4 godine bez ikakvog ostecenja!!!
                                Tako da ako ce i pored ovog kako ga ti nazivas ocajanja puci onda nek pukne odma sad boli me qrac i nemoj vise da mi palamudis sta treba i kako treba jer nisam ja ****o vesla pa da mi treba sad neki savetnik!
                                Rekao si svoje misljenje i skrenu si mi paznju na neke stvari,hvala ti na tome otvori mi oci

Comment

Working...
                                X