Eto...probao sam se sa Milkom i posteno me dobila.
Da smo se Laki probali posle dobro bi se namucila (nije bitno sad iz kojih razloga) ali mislim da ona moze da ide mnogo bolje da se Laki ne plasi za menjac.
Taj motor se vrti dosta i 16v je a Laki ga ne tera preko jedno 5-5,5000 obrtaja.
Da sidjes u borbu za 15-ice nemas sanse. Ono sto smo ja i ti probali je negde 16,5 tvoje a moje je 17,5.
Tako da ti mozes da probijes 16-ticu ali ne nesto mnogo.
Voleo bi samo jednom da dohvatim Milku da joj obrijem taj menjac.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
A da se probate kada stavis gume koje imaju saru i napravis amorte?
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Nije u tome bio problem jer nije bilo iz mesta.....ali tada auto nije mogao ni da prokliza dok sada leti.
Nisam dugo vozio auto pa je mnogo zakoksao. Posle staze sa tobom Aki auto je poleteo kao nekad. Mislio sam da sam ga izgustirao a u stvari samo je ostao bez mog tretmana drzanja u stalnoj kondiciji.
A od tretmana sa tobom poradjeno je na tome da se zavrti preko 6000 tako da sad imam trip kao da se tek zagreva posto iz dana u dan sve bolje i bolje ide.
A to za menjac,pa kad si ti bolid sta onda vise reci,ja se vozim cetvrtom vec ihihi,a cujes njega tek u trecu salta. Nema potrebe za tim eMe verujmi,ides lagano i pun gas
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Ako ako Laki tako treba, nece joj nista biti nije to od sira, to je cistokrvni italijan ispod haube koji voli da se vrti!
Imas obrtomer u kecu?
Prebacio sam ovde da nespamujem eM-ovu temu
Nemam obrtaljku ali imam zelju da je imam
Ajde bre Comi dolazi kuci da postavis onaj klipic
Bem ti ja i eMa kad me nalozi ovo da uradim,mrzelo me da idem negde na auto-put pa sam morao kroz kraj da vilenim,pokusao sam nekoliko puta ali jedva dodjem do 110 i moram da bodem na kocnicu,a vide ce se na ovom snimku kocenje,izlete mi baja sa octaviom-mislio sam da cu mu napraviti fabiu,jedva stadoh
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Da prebacim i ovo...
I uputstvo za tebe, vidis kako ja saltam brzine, znaci kvacilo saltanje pa pustis kvacilo sa pola gasa pa tek onda pun, tako se gubi sekund na ubrzanju ali se sacuva menjac sigurno...Radi tako i ne boj se a ne M ko sivonja pun gas pa skine nogu sa kvacila...
Laki i zaboravi da ti kazem...da menjacu ne stete obrtaji vec bas tvoj momenat u srednjem rezimu...tako sa samo teraj 120 u 4-tu
Timy....voleo bih da napravim klipic u tvom autu...kako to lepo izgleda i kako se cuje...a tek crveno polje. Samo jednom 1,2,3 da dodirnemo blokadu i dosta
Comment