Najradje bih je zadrzao jer sam stvarno toliko napora ulozio u nju Bogami i kesa
problem je sto nemam dovoljno kesa da dokupim jos jedan auto vec moram ovako. Stvarno mi je zao ali jednostavno nemam resenja.
Sto se Milicine cene tice,ovakva kakva je sad 4.200,ako obaram cenu skidam i opremu.
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Pa dobro LAKI da nisi malo preterao u vezi cene za Molicu?Koliko bi ja trebao da trazim za Boska koji je sada skoro u fulu(bi-xenon,muzika u fulu,nove felne,zatamljena stakla,sivene presvlake za Boska)!Ides iz krajnosti u krajnost!Nije uredu!Opet to je ipak ZASTAVA!!!!!
Sto se tice cene,mislim da je ok,sobzirom sta sve ide uz auto...Ide i dvd i pionirove elipse koje je kupio nema ni nedelju dana,bi-ksenon,felne koje su kupljene nove a ne polovne,nove gume,motor od 16ventila sa oko 130ks,pa deces manju cenu...Laki da se ja pitam nebih obarao ispod 4000 to bi bila zadnja cena sa ovom opremom.Inace ljudi nezaboravite da je ovo relativno nov auto i da ga je laki kupio iz fabrike,znaci prvi vlasnik,tu nema sta dalje da se prica i prepire.Covek je realan a kome se nesvidja neka ga zaobidje A samo kad bi nam laki otkrio koliko je odprilike ulozio kesa u ovo cudo,mislim...Znam da pare koje ulozis u auto nikad nemozes da izvuces,ali jbg......
p.s.Steva nebi bio P.S.Steva kada na kraju nebi imao P.S.
P.S.Pogledajte mu u potpisu cajger i recite dali neki kec moze da napuni celu skalu a pritom da mu nelaze...
Ovakav auto ne kupuje svako,vec samo oni koji znaju sta je i kako radjeno i oni koji vole i cene stvari koje je Laki radio ovom autu.
Da se gleda koliko je ulozeno u ovaj auto,trebao bi da trazi barem 6000 ali posto je to ne moguce,ova cena je sasvim realna i pristojna...
Auto ide kao nevreme,potrosnja je u granicama normale,znaci nista extremno (sem snage za jednu Zastavu),ima dosta opreme,izgleda jako pristojno,lepsi je bar od 90% Zastavinih vozila kod nas,tako da je sve ovo opravdano...
To sto neki ne bi dali toliko para za ovaj auto,ne znaci da ne bi niko,samo je potrebno vremena.
P.S.Znam da izgleda kao da je ovaj post pisao Lakijev advokat,ali nije tako,to je jednostavno moje misljenje,jer sam upoznat sa ovim autom do najsitnijeg detalja...
Comment