Vidi ih....ne pod******m, pitam ozbiljno....znam da je Milica Milica zato i pitam da probam da ukalkulisem sve, ne kazem da ne vredi, svaki unikat vredi dosta i svaka roba ima svog kupca.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Placena je 327.000din,evo imam i org.racun+registracija
U oglasima i na pijaci se ovo godiste krece od 3.100-3.700.
Ja sam iso na varijantu da je makar vrednost bez sve opreme 3.700 ako nizbog cega drugog makar zbog motora i zato sto je registrovan tacno godinu dana,ulaganja ima samo u benzin
Ma ako ode ode,a ako ne neka je pa kao sto DTI rece skupice se neka crkavica za dodatni auto,pokloniti je necu pa makar mi istrulila ispred zgrade.Da je meni auto razjeban i nesto da mu fali pa da kazem ok,treba skinuti malo cenu itd.ali posto je sve pod konac smatram da je realno to sto trazim. Smatram da 4.200 sa svom opremom nije mnogo s'obzirom da za sve to je dato preko 1.500,ali ako neko bude insistirao da pocupam to sve ja cu vrlo rado uciniti jer ce mi to biti dodatnih 200jura preko od onoga sto trazim ali da prvo sve poskidam pa onda da je prodajem necu jer mislim da se nekom sve to u paketu moze svideti
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Tako znaci Laki!Kanta!A?Ja to za tvoju Milicu nikada ne bih rekao.Auto ti je super i ti znas da sam ti to rekao posle voznje sa tobom.Nema veze "PRIJATELJU" Docices ti kod mene u garazu da ti nesto odradim na autu a ja cu reci:"Nemam vremena radim neku kantu".
P.S. Seti se koji je auto bio napolju (Bosko) kada smo ti ugradjivali vazdusne sirene!!!!Uvredio si me puno da te nece izvaditi ni 5 gurmanskih kod steve cevapa!
Comment