Nije Milica promenila vlasnika,nadam se da nece nikad.
A danas koliko ja znam nisam bio na krstu,ustvari nisam sigurno
Nije valjda isti kao moj?
Ako mi verujesh isti... Iste felne,stopovi...nisu bili upaljeni farovi da vidim da li je xenon Samo mu je dodata plastika kao produzenje haube koja pada na farove balo napred. Mislio sam da nisi nesto prepravljao.
Imam i snimak kad mu je blokada bila na 10750 o/min
Ima stelovanje na obrtaljci za 3,4,6 cilindara,meni bilo fabricki na 6,ja upalio auto cudno mi sto je ler na 1200 ali reko otkud znam,aj da vidim gde je blokada kad on kuca na skoro 11000 ,odmah telefon u ruke i dr.Gumetinu,reko brate ovo me blokada na 11000 jesi ti to znao
Pa kad rece covek da je ne moguce i da je na 8 onda sam se smorio
Medjutim za pismene pise ,pomerim prekidac i sad radi kao kako treba.
@mihajlo
Jes vala i to sto kazes
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Imam i snimak kad mu je blokada bila na 10750 o/min
Ima stelovanje na obrtaljci za 3,4,6 cilindara,meni bilo fabricki na 6,ja upalio auto cudno mi sto je ler na 1200 ali reko otkud znam,aj da vidim gde je blokada kad on kuca na skoro 11000 ,odmah telefon u ruke i dr.Gumetinu,reko brate ovo me blokada na 11000 jesi ti to znao
Pa kad rece covek da je ne moguce i da je na 8 onda sam se smorio
Medjutim za pismene pise ,pomerim prekidac i sad radi kao kako treba.
zacenuo sam se od smeha mogu samo da ti zamislim facu , znas kad bih ga ja vratio na 4cyl. nikad
Nije Milica promenila vlasnika,nadam se da nece nikad.
A danas koliko ja znam nisam bio na krstu,ustvari nisam sigurno
Nije valjda isti kao moj?
Ako mi verujesh isti... Iste felne,stopovi...nisu bili upaljeni farovi da vidim da li je xenon Samo mu je dodata plastika kao produzenje haube koja pada na farove balo napred. Mislio sam da nisi nesto prepravljao.
hehe,video sam i ja ovog,sve je isto,samo ovaj je neki saban,ima obrvicu i spojlere na brisacima ,BTW svidja mi se obrtaljkica,ko je proizvodjac?
Konacno da neko kaze da je malo seljackije uradjeniji
To care
Obrtaljkica je valjda auto gage,e sad poreklo ne znam niti je pisalo na kutiji,valjda. Bas fino radi!
Imam onu obrtaljku od lade pa kome treba vrlo rado cu mu pokloniti,na njoj imaju neke tri signalne lampice,a imam i cukicu za benzin tako da se slobodno javite(ukoliko nekom treba)!
Transpo cije su obrtaljkice?
i na drugim forumima sam i na ovom cu da ti pohvalim auto....svidja mi se originalnost...tj jesto dok svi budze yuga ti si uzeo keca...koji stvarno super izgleda...motor necu da spominjem jer znam ocemu se radi i skidam kapu...
cesto te vidjam hasas u cevapu...ja sam tamo stalno dok se nisam razboleo....
ja sam bio kad si pitao onog plavog Fiata Brava ispred cevapa dali je HGT ja sam stojao pored sa cabriom...nesto sam sa njim se dogovarao...
ja mislim da si to bio ti?
pozdrav
zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO
@Cabrio
U cevapu imam otvoren racun,to mi je druga kuca
Verovatno da sam bio ja osim ako Comi nije "pozajmio" auto,sledeci put se javi pa da klopamo u drustvu
Inace hvala na pohvalama!
dogovoreno....samo jos jedno mesec-dva necu smeti nista od mesa....neka droljcuga mi prenela mononuklezu pa sad moram da lecim jetru jedno vreme kuvanom posnom hranom...mada smem puletinu....tj BELU vesalicu....
e da i zvuk je perverzija....
a pusti sta drugi pricaju za gume...samo bi otromio auto sirim...ove sasvim zadovoljavaju snagu motora...a i felnice su ok bar po meni
zimi me greje "crna kapuljaca",leti me ladi TOP DOWN-YUGO CABRIO
Ljudi, ja dok nisam video Milicu nisam verovao da ovako nesto moze da se napravi od obicnog Stojdze. Ubrzanje, zvuk... zaista svaka cast!
Doduse, zar ne mislis da si zagrizao preveliki zalogaj, kad si izasao sa Bertoneovom Astrom na crtu?
Comment