Ja sam ipak za to da ti lepo das tog jugisu u zamenu za golfa dvojku i doplatis jos 10 hiljada eura! Nije samo motor bitan, ima tu i ostalih stvari koje se na golfu nikada ali nikada ne kvare! I nemoj da te loze GTD i to, uzmi lepo cis' D i Bog da te vidi!
Yugo
Collapse
X
-
Ako doplati 10000 dobice nekog u krs stanju... Mora to vise da se doplati.
Comment
-
-
Originally posted by MarkedjaniAli onu varijantu sa 70 ks... ova od 80 je previše jaka i previše troši
Uzmi bre ovaj sa 80 konja, ako radiš tuning idi do kraja.
A ako uzmeš BMW-a opet možeš da mu ubaciš taj isti motor,
tako da ti je po meni to ekstra investicija.
Comment
-
-
@ snoopy
A i koji ce ti te stajlerske felne... Bolje to daj meni a ti nadji neke bolje!!!
Comment
-
-
Sta ti znas ti vozis to djubre italijansko mene su zajebali rekli mi da su stavili 1.5D iz kadetta, i ja sipao D2 i sjebo motor i kamburator onaj i pumpu mekanicku i one ventile i bregastu i sve sam sjebo... i doso kod Urosa Piperskog i reko napravi da radi i stavi plin neki jevtin a on uzo i stavio neke kamburatore sad mi se cuje avto ko avijon neki onaj... sve cu to da skinem i da bacim ima da kupim pasata turbodizela i kad oborim sedista moze tona lubenica da stane, sve kad gi vozim u juga mi se ulube na one cevke sto mi uvalise oni ludi sto voze trke i trose svo ono gorivo za dzaba..
BMS team
Comment
-
-
pa izbaci ovo centralno grejanje skine zadnja sedista (Kao trkaci sto radu) i nabudzi ga nekako! Stavi i neke 18ice sa spinerima da se prze ribe kad stanes na semafor, video sam da taksisti imaju taj neki fazon, i samo im ulaze u kola!!! show!
Comment
-
-
-
I trebalo bi da stavi Di-Vi-Du muziku...A sto se tice motora trebao bi da upakuje W16 iz bugatiJa weJrona...kazu narod da je to avijon od auta...Ma ustvari nemo se ebavas oko ovaki stvari...uzmi i uradi kao sto je i onaj cofek u taxi 3...znaci kada kliknes jedno dugme da ti izadju gusenice umesto tockovi i pocni da gazis sve redom...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment
-
-
Ma kakav tuning - novo je novo.
Nego prodaj ti to, pa nek` ti to bude ucesce za kredit, a onda zajedno sa devojkom (obavezno zajedno zbog svetlije buducnosti, a sve u dogovoru s njenim ocem) da kupite Logana 1.1 po pola, belog sa ratkapnama i da ga cuvate k`o oci u glavi i da ga zajedno otplacujete sledecih 10 godina. A kada ga parkiras ispred kuce, ona izadje i pomaze ti da lepo uparkiras, a komsiluk gleda...
Comment
-
Comment