Dobro da si na vreme provalio,a jel ces sacuvati felne sa yuga za bx?
Yugo
Collapse
X
-
Originally posted by sn00pyLezi bar 10x bolje od juga, za sta sam ja bacao para nije mi jasno stvarno..
Nemoj da stavis taj OZ ili kako se vec zove upropastices auto.
Comment
-
-
cek bre odluci se jel ces bx ili daciJu, msm znam ja da je bx keva za krivine, ali o5, novo je novo, pa josh neki dizel, uh ma milina, a te oz nikako ne stavljaj to neki vracari izmislili oni carobnjaci iz OZ-a, batali to ce te ureknuBMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god
Comment
-
-
...meni samo nije jasno 'di je Darko Crni Kosac?"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
@Snup
Eve kako ide pricica:
Ja sam pitO mog tAtka, i on ti je rekO da kupis taj BmX W16...
Naime, cuo se sa jos par tata iz komsiluka, napravili zasedanje i zakljucili da si ti sve na jugu za dz radio, i da to nije bilo potrebno, a kad su culi da nemas plin, odose u crkvu da pripale svecu za jadnog juga... Onda je mog tatu kontaktirao gospodin Gojko iz Vrtikapica kod Svilajnca, i rekO da ima neku zver "Bmx w16" sa plinom... Mozda je to taj koji si gledO ako jes onda ga uzimaj poT hitno! Od 0-100 ide za 6.896 sek. trosi 2.8l tnglpg (to ti je nekO gorajvO naj( )novije gerenanacije!), mos da treses u njemu, a kad se osamis i krenes krivudavim putevima noci, drzi krivni kA moj tatkO kad je klao medjeda pa ga privatiJO za gusu! Aj uzdravlje!Juce je proslo, sutra mozda nece doci, zivi danas, vozi brzo, hrani se lako...
Iiii zasto prave mirisljavi toalet papir...?
www.zastavafanclub.org
Comment
-
-
...aaa ne, ja samo da vidim je l' si ti zdrav i prav. Sada mi je lakse."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
Comment