@Player
Izduv nije diran, cevke 70 i dva protocna.
@Lale
Ocekivao sam vise ali nisam ga jos gasirao do limita. U niskim obrtajima je tromiji ali kad predje 4k podivlja, a zvuk izduva u visokim obrtajima je da se najezis. Posle 4k obrtaja totalno menja zvuk, neverovatno
Treba malo vremena da sve legne, kompresija je zbog kompresora smanjena na 9.5, a usis prosiren na 44 i poliran.
Ceka se kompresor.
Mozda je malo off topic, ali jako dugo gledam jednu GTV 2000 u Nisu. Stoji i propada Ne znam ko je vlasnik, ne znam u kakvom je stanju, ne pomera se sa parkinga i ceka verovatno otpad Nisam siguran, ali auto deluje kao da se ne vozi... mozda i gresim...
Vlasnik je jos pre 100 godina stavio visoku cenu i kako je to auto bez ulaganja, a daleko je od auta bez ulaganja.
Juce sam ga fotografisao mobilnim i kacim slike... ukoliko neko od vas zeli ovakav auto, ukoliko su mu papiri ispravni i urazumi vlasnika da spusti cenu, pa da auto dobije kao gazdu nekoga ko ga zasluzuje...
Posto su svi majstori pobegli glavom bez obzira, jedina dva dobrovoljca za rasklapanje sive ex sabacke GTV6 smo bili GT Junior i ja. Da se podsetimo...
ovaj auto je dosao da bi se sa njega poskidalo sve sto se moze poskidati, karoserija je tako trula ( ne moze ni da se predpostavi koliko dok se ne krene u rasklapanje ) da auto jednostavno nema smisla restaurirati iako ova alfa ima jako interesantan VIN broj, koji, po mom misljenju oznacava specijalno vozilo ( koliko specijalno, to ce deki da kaze kad uradi expertizu jer eper ne kapira stare modele )
VIN : ZAR 116 C 00 00009900
I tako smo GT Junior, Sale i ja krenuli u temeljno rasklapanje, naoruzani dobrom voljom i malo alata. Sale ce nabrojati sta je sve skinuto ( a skinto je sve ), ja sad ne mogu da se setim a na kraju, auto je okrenut na bok da bi se skinuo kardan i transaxle. Kardan smo skinuli bez frke ali za ostatak, nemamo ni vremena, ni znanja ni alata, stoga je pozvana strucna pomoc koja treba da stigne za par dana.
Comment