Servis na 20.000 km sam uradio u Cacku u ovlascenom MERCEDES servisu posto u Beogradu nece da ga rade. Imaju sve originalne delove ali nemaju fiskalni racun !! Jedino sam morao u Zagreb da mi kodiraju volan posto to rade samo ovlasceni SMART servisi a za hrvatsku mi ne treba viza tako da ...
Pade mi jedna anegdota na pamet, mozda se i tebi desavalo...
Imali smo ovaj smart kao jedno od sluzbenih vozila, bas je tad stigao, skroz nov. Krenem ja s kolegom na neki sastanak u blizni Stuttgarta i pri jurcanju kroz krivine, meni se ugasi auto....jedva nekako prikocim, srecom auto nije imao servo, pa nije uticalo na skretanje. Krenemo dalje, udjemo u grad, na nekoliko skretanja, se ponovo gasi. Cudimo se sta da radimo i zovem kolegu koji ga je najvise vozio. Pita me on: "Jel si sam u kolima?", rekoh "Ne, Francuz je samnom", a inace Francuz ima 110 kila i 1.55cm. Kolega: "Kazi debeloj svinji da se drzi za rucicu gore u krivini". Bio je problem sto u krivini inercija gurne debelog prema meni, i on nogom okrene kljuc koji je izmedju vozaca i suvozaca, a auto bas i ne obiluje prostorom.
Hey montoya, sta je bilo sve od Smart-ova tamo? Jel bio onaj sa motorom od Hayabuse?
Nije bio SMART sa hayabusinim motorom na zalost. Bilo je dosta smartova u svim varijantama. ROADSTER V6 BRABUS sa 170 KS i dva motora kao i for four BRABUS. Imam dosta slika mogu da ih postavim ovde. E da bio je i mali SMART for two kao pick up i 6 tockova. I to sam slikao. Svasta je moglo da se vidi ...
Comment