Sivi me je odusevio...bilo mi zao da ga rastavljam,ali sta da se radi...sto mi on ne nalete ceo kad sam jurio da kupim stranca ...7,5J je dobro ali nije to to...widecu...koliko jota su tvoje napred?
a nemas distancere napred?sa sivog?pa odakle da krenem,sem haube sve oznake sto je imao na sebi sam skinuo,masku,policu zadnju sa drzacima(koji su kod mene bili izlomljeni) i da,staklo iza vozacevih vrata...
Raduckalo se malchice na kolima, nishta spektakularno, poshto je vec sve na mestu.
Od novina tu je HID kit 6000K bi xenon i dok zimske charolije traju chelichne felne su na njemu Auto je na oglasima, pa je pitanje dali ce ostati, mada polako gubim strpljenje sa "kupcima".
Inache da se pohvalim, od kad sam uzeo auto, a to je pre oko 3,5 godine, na trapu, sem sholji amortizera i samih amortizera, nije nishta pipnuto,a auto je hvala bogu tvrd ko kamen.Bio do trapadzije i kazhe sve je kako treba.
Okachicu neke slichice ovih dana sa zimskim setom, da vidite koliko je ruzhan.
Video sam auto sa zimskim setom u TC Usce pre par dana, i izgleda skroz ok... Bas je patosiran...
Samo bi trebao da mu zamenis u braniku one maglenke ili sta vec... Izgledaju kao da su zakrpljene, inace auto je predobar....
Kazi mi da li i u tvom Corradu, posto je toliko spusten i tvrd, zvacu i krckaju sve plastike unutra i dok se vozis po ravnom putu.... Vozio sam se u preko 10 Corrada, nisu bili u nekom reprezentativnom stanju, ali unutra sve skripi i zvoni kao da ce da se raspadnu... Znam da mora malo, pogotovu po losem putu, ali ovi su i po ravnom zveketali...
Ma maglenke i migavci su boljka.Chekam rocky-ja da nadje njegove pa da ih uzmem.
Inache po ravnom nema problema, ne krcka toliko, mislim ima mozhda neki zvukic, ali nishta strashno.Moraju plastike jednom godishnje da se dotegnu malo, pogotovo kad je tvrd auto.A vecina to verovatno ne radi...
Ufff dugo nije nista pisano ) Nije bilo o cemu generalno.
31. decembra me neki batica naguzi sa golf 3om, njemu auto napred osran, farovi, hauba, hladnjak, branik itd, meni ulubljen vezni lim, izgreban branik i pukao auspuh. Sad jurim osiguranje da to sve lepo naplatim. E onda sutradan izadjem, kad neko bacio petardu na soferku i ona puce )) Srecom pa sam je osigurao lepo.
Na kraju sam potpuno izgubio zivce. Ni u jednom glass servisu nemaju soferku na stanju, a pogotovo ne sa kederima. A kod njega je vrlo specificno poshto idu plasticne lajsnice pa preko keder. Odem u porse, soferka kosta 36000 din! Ja reko super bar idu kederi i lajsnice, 3 pua zovem i tri puta mi kazu da da idu lajsnice uz soferku. Dodjem sa parama kad oni meni PRC! Ne ide nista samo staklo, i to je pitanje dal se to jos prozivodi, lajsnice i keder mogu da se poruce ali moramo da proverimo dal se i to prozivodi i dal moze da se kupi. Cena tricavih 15000 dinara...
Okacicu slike junackih rana, ovih dana, sad me mrzi. Ali sam definitivno izgubio zivce i jedva cekam da ga prodam
Meni kada su isekli keder i skinuli soferku ispred zgrade...soferku belu obicnu sam imao da nadjem...ali keder nisam mogao nigde...e posto sam ja hteo onu tamno zelenu sa zatamljenim delom pri vrhu soferke..to sam morao da narucim...i cekao sam sve tri nedelje...u svakom slucaju soferka nova me je kostala 8400 dinara, a keder me je kostao oko 8000...jos nov retrovizor 2500... mene sa rukama ispalo oko 20000 sve... prava sitnica...
Ko drugom jamu kopa, taj sigurno i trecom potpisuje...
Comment