Auto je stvarno VRH, moja zelja da kupim jednoga dana, kako se krecu corradi sad, koliko trosi jel skupo odrzavanje, sta se kvari najcesce, daj jos neke detalje! Sa ovakvim autom ti si moj idol! pozz
@Zaki
Pa shto se konkretno ovog motora tiche sve je apsolutno isto kao na passatu b3 i golf II.Trapovi su kao na GTI-u.Odzrhavanje samog auta nije skupo i delovi se relatino lako nalaze.Problem mozhe biti limarija ako ne daj bozhe udarish auto ili kao shto su meni razbili stakla malo cesh se pomuchiti da nadjesh potrebne delove ali evo ja sam uspeo da nadjem za manje od nedelju dana i to po sasvim razumnoj ceni.
Ja od kad sam ga uzeo nisam imao nekih vecih problema.Znachi kad sam ga tek uzeo pukla mu je razvodna ruka i mojom greshko se s......o nosach motora (tzv bomba).Zezala su me neka creva za vodu ona su zamenjena.I poslednje shto je bilo je to da mi se raspala potapajuca pumpa za benzin (ne znam kako) al i to je sredjeno.U principu nishta vishe nije menjano niti se kvarilo (da kucnem u drvo).
E sad shto se potroshnje tiche ovaj moj od 2000ccm troshi benzina izmedju 12 do 15,a plina 13-14 normalne gradske vozhnje.Cene im se krecu od 3 do 4K evra.S tim da ima jako puno lesheva i treba ih dosta pogledati da bi nashao dobar primerak.
Eto otprilike neko moje iskustvo sa njim.BTW ne planiram da ga menjam u skorije vreme
BTW. sto se Corrada tice, potvrdjujem ovo sto je Kani rekao, ja sam imao slicna iskustva. S tim sto je moj imao K glavu, pa je to vuklo dodatne probleme. Sto se potapajuce pumpe tice, hoce da crkne ako se auto konstantno vozi na rezervi ili sa malo goriva.
Bas sam se iznenadio da Corrado sada kosta apsolutno isto kao i ja kad sam ga kupovao, pre ravno 4 godine
Ma i kod mene je K glava ali srecom za sad nisam imao problema posle shtelovanja.
Inache bash dugo drzhi cenu auto i ne pada.Shta cesh sve ih je manje,a da su u dobrom stanju.
@Bane kakav secer to je suvishe prosto
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Pa jbt, sekira u krov i to je to (obavezno zadnji deo da ne moze da prepravi u siber), sta tu ima da se smislja...
Nebi bilo lose da ima pozadi shiber.
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment