Moj ljubimac, FIAT TIPO 1.4 IE!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Tipo je zahvalan auto da se eksperimentise sa gumama i felnama. Koliko god siroku gumu da stavis on izgleda sve bolje. Najbolji Tipo koji sam video u zivotu je imao 17", ali to je bilo u Engleskoj. Ovde je 15" optimalno, a 16" ako ces dosta da pazis. S obzirom na tvoj motor idi na 15". Felne mu skoro sve dobre stoje ako su uvucene, recimo Borbet petokrake sa Abarth znakom ili BBS mrezaste...

Uz to bih dodao blago spustanje i neki izduv i to je to.

Comment

• g60
      CBC Senator XXL
      • 20.10.2006
      • 1011
      • Vrachar je majka ;)

Jeste, 17"... 16".... 15"....
      A sto je sasavi englez zamenio skoro kompletan trap da bi to moglo da legne i uopste funkcionise... Gasne amorte, fensi opruge... lezajeve... Ojacao, dobudzio... Ma znamo o cemu pricamo kad otvorimo neki casopis pa pogledamo sta je sve radjeno na vozilu

A da ne pominjem puteve po kojima mi kotrljamo automobile...

Comment

• zaki
        CBC Veteran
        • 01.09.2006
        • 199
        • Beograd
        • Fiat Stilo 1.9JTD

Ovako, svi lonci su prohronski, takodje i pozadi izduv je oko 8 cm u precniku a i platio sam ga mnogo...
        Felne su 14 dimenzija 175/65, razmisljam o 15 ali i o 16-ticama, ali se plasim za trap jeste da je sve novo ali opet...
        Prednji branik je bio takav kada sam ga kupio, ja ga sad farbam u boju kola, a boju sam odabrao bice cita se lekler(bar mislim) koliko sam razumeo francuska, set boje me kosta 120 e, treba mi 3 seta a boja je ista kao stara samo ce perle metala biti vece, koristio sam za zastitu car sistem preparate, sta mislite o njima?

Comment

• zaki
          CBC Veteran
          • 01.09.2006
          • 199
          • Beograd
          • Fiat Stilo 1.9JTD

Jel moguce da prepakujem klimu sa nekog stranca, i kako ce mi se to odraziti na snagu motora, i jeli komplikovano?

Comment

• Flavio
            CBC Senator XXL
            • 13.06.2006
            • 1926
            • 012 Centar
            • KaraWagon 1.4T.Spark

U principu,sve moze.Koliko znam,1.4 i 1.6 su od spolja isti => ne bi trebalo da bude nekih extra problema oko dogradnje.Sa druge strane imas finansijski momenat (kolio sam pratio forum,preko 300? sa ugradnjom) + i ovako motor ti nesto ne puca od snage ,pa razmisli.E sad,seti se Tipa stranca iz tvog prvog posta u ovoj temi,pa jos sa klimom i DOHC motorom ... e to bi bio posao !

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

To je teska dilema. Bez klime se skoro pa ne moze, ali naknadno ugradjivanje u stariji auto nije bas neka pametna stvar. Naknadno ugradjena klima nikad ne radikao fabricka, skupo je u odnosu na cenu automobila, a i tvoj auto je relativno slabasan za vec ionako tezak auto...nisam pametan

Comment

• zaki
                CBC Veteran
                • 01.09.2006
                • 199
                • Beograd
                • Fiat Stilo 1.9JTD

Nemam pojma, idem danas na jedan otpad da se raspitam o ceni.

Comment

• zaki
                  CBC Veteran
                  • 01.09.2006
                  • 199
                  • Beograd
                  • Fiat Stilo 1.9JTD

Nisam stigao da vam postavim slike sredjenog tipa, sinoc oko 21 h slupao sam ga, prednjeg dela auta uopste vise nemam, krila zgozvana, hauba isecena, motor izlomljen, menjac izlomljen, leva vrata, farovi maglenke, hladnjak i sve pod haubom nema vise, krov povukao, branik, sabijena unutrasnjost, uzas.
                  Na putu za Surcin sam isao iz pravca Beograda prestrojio se da skrenem levo, propisno sve stanem dam migavac pocnem da skrecem i niotkuda mi izleti kec i pravo u mene, u kecu otac majka i 15 mesecna beba, srecom nisu teze povredjeni, ja i devojka u mojim kolima nepovredjeni. Da znate samo koliko je ljubavi ulozeno u taj auto i sad nista. Ja sam verovatno kriv nisam ga uopste video, ne znam kako i neobjasnjivo..... Ne znam kada cu se opet druziti sa vama ali bilo je lepo!!!

Comment

• alexa05
                    CBC Senator XXL
                    • 23.07.2006
                    • 1769
                    • Smederevo
                    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Tuga...

Sa druge strane najbitnije je da ste svi nepovredjeni a automobila ce biti uvek.
                    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Flavio
                      CBC Senator XXL
                      • 13.06.2006
                      • 1926
                      • 012 Centar
                      • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by zaki
                      .. Ne znam kada cu se opet druziti sa vama ali bilo je lepo!!!
                      Sta je bilo,bilo je ali to ipak nije razlog za prestanak druzenja .Bice auta vec !

Comment

• mirko
                        CBC Senator
                        • 18.05.2006
                        • 202
                        • Prokuplje

E hebi ga

Baš si imao volje da ga središ
                        važno je da ste svi vi dobro
                        do?i?e novi i bolji auto sa klimom i svime sto ovaj nije imao

Pozz
                        'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• milan_g1
                          CBC Senator XXL
                          • 07.02.2007
                          • 863
                          • Karaburma

Eh, steta prava, majke mi, dobro da ste vi nepovredjeni, bice auta, samo glavu gore
                          "Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"

Comment

Working...
                          X