Originally posted by Jovan HF
Moj audi A3, 1.8-20V-125KS
Collapse
X
-
deutsche gemacht-gut gemacht...
-
-
Originally posted by Jovan HFza 125ks ide odlicno cak sam ga vozio i 240kmh jednom prilikom sto je neverovatno za taj motor
Salis se, zar ne???!!!
Inace, solidna kolica, jedino sto audi nije smeo da dozvoli sebi je tako jeftin dizajn prednjeg dela. Kada prekrijes znak (na onoj slici spreda) ne znas da li se radi o VW polu ili o audiju...Ako vec na insistiraju na tome da su elita, trebalo bi i pojavom da znatno odskacu od "boranije", kao sto to cine cenom!1991.civic 1.6i 16V
2001.accord 2.0i 16V VTEC
Comment
-
-
Originally posted by Jovan HFA sto se tice audija stvarno sam prezadovoljan za sad, netrosi gram ulja kao sto je reko IvanT i za 125ks ide odlicno cak sam ga vozio i 240kmh jednom prilikom sto je neverovatno za taj motor.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by mitrosOriginally posted by Jovan HFza 125ks ide odlicno cak sam ga vozio i 240kmh jednom prilikom sto je neverovatno za taj motor
Salis se, zar ne???!!!
Inace, solidna kolica, jedino sto audi nije smeo da dozvoli sebi je tako jeftin dizajn prednjeg dela. Kada prekrijes znak (na onoj slici spreda) ne znas da li se radi o VW polu ili o audiju...Ako vec na insistiraju na tome da su elita, trebalo bi i pojavom da znatno odskacu od "boranije", kao sto to cine cenom!deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Ode tema u levu stranu skroz...
A sta tebi nije jasno? Da ne moze sa 125KS da ide 240? E, pa ne moze, bez obzira da li ga je napravio Nemac, Japanac, Francuz, Marsovac... NE MOZE i tacka! Doduse, mozda moze u vakuumu...
A, sto se tice dizajna-probaj Jaguar da zamenis sa nekom konzervicom, ili BMW, ili Alfu-NEMA SANSE! Imaju stil, imidz i prepoznatljivost, bez obzira na to o kojem se modelu radi.
A ova trojka je ista polo! Da fiesta lici na polo, ne bih rec napisao, a ovde se radi o autu koji je barem 2 puta skuplji, a pri tome pripada marki koja bi morala PO SVEMU da iskace od proseka, da bude vrh svoje klase, pri cemu je i vizuelni nastup jako bitan, a ne da bude blizanac nekoj kutijici iz dve klase nize...
Ne kupujes sa znakom audija samo motor i menjac-to isto mozes dobiti i u skodi, za mnogo manje para.
O tome ja pricam, i nikakve veze nema ni sa tim sta ja vozim, ni sa virtuelnom utakmicom "Nemacka-Japan"...1991.civic 1.6i 16V
2001.accord 2.0i 16V VTEC
Comment
-
-
uuuuuuuuuu kaka lozana... vidi se da u zivotu nisi seo u audi posto ga poredis sa skodom. elem, ukusi su razliciti a ja auto cenim ne samo po tome kako izgleda nego ima tu jos mnooooooogo stvari koje cini celokupnu sliku. postoje jos puno marki koje su ruzne do bola i isto toliko dobre i kvalitetne. necu da navodim koje da se ovde neki ne bi naljutili ali opet to je samo moje subjektivno misljenje bazirano na visegodisnjem sedenju u OOOO i isto tako probavanju par modela koji su mi se ucinili onako sto se kaze "na oko" ali uglavnom se zavrsavalo na tome tj "na oko" . nema potrebe da se ljutis, ovu pricu koju ti pricas slusam na poslu skoro svaki dan i to uglavnom od ljudi koji nemaju ili nikada nece imati para da priuste sebi zadovoljstvo zvano AUDI. Ne kaze nas narod za dzaba : " Kudis konja a nisi ga jahao". Aj uzdravlje...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Jeste da je dizajn malo konfekcijski...ali ukusi su razli?iti... Meni se diže (adrenalin) na Alfu 155 a mnogima je to ružan auto.
Sve u svemu auto je bonbonica, dokle kod ima one krugove na masci... Bez njih baš nisam siguran...Mitsubishi Colt 1332ccm benzin 95KS 2005
na forumu
Comment
-
-
Uf,uf,uf sta nastade?
Sto se tice ovih 240km/h kazem vozio sam ga jednom prilikom toliko, sam sam bio u kolima ali sa trojicom opusteno 220-230km/h a moze i da se demonstrira nije problem. U ostalom nije ni bitno ide koliko ide a to je 300kmh hehehe.....
Eon
Hvala, nadam se da ce biti tako!
mitros
Nije mi jasno cemu tolika sigurnost a da verovatno si vozio audija pa znas...ma moj tata je jaci od tvog...
Dovoljno godina imam i nezelim niti me zanima da se ubedjujem sa nekim koliko moze i da li moze...nista lose nisam mislio.
Kazes da lici na pola? Nelici, nije mu ni nalik, ili su ti se mozda zaprljale naocera pa bi trebao da ih obrises! Ovo je restajl verzija 2000god, i nemoze da bude vrh u svojoj klasi jer nije ni T a nije ni S.
Comment
-
-
-
Originally posted by Jovan HFUf,uf,uf sta nastade?
mitros
Nije mi jasno cemu tolika sigurnost a da verovatno si vozio audija pa znas...ma moj tata je jaci od tvog...
...
Kazes da lici na pola? Nelici, nije mu ni nalik, ili su ti se mozda zaprljale naocera pa bi trebao da ih obrises! Ovo je restajl verzija 2000god, i nemoze da bude vrh u svojoj klasi jer nije ni T a nije ni S.... tvoj tata naj jaci...
ha... moj ima bolji i brzi auto....
h
a
pa naravno da nastade. Jednostavno ne mogu da precutim na takve prozivke pogotovo sto takvi ljudi sve modele trpaju u isti kos sa Golfom a dok nisu imali auto okretali su se na ulici za II GTI 16V a kad se trojka pojavila , o tome i da ne pricam. sad im kao nesto tu se ne svidja, ruzno, tvrdo, seljaci voze, naduvana cena... i sta ti ja znam sta sve nece da kazu.
Sedi brale u audija kocku ne 3, 4, 80 -90 nego bre u kocku da vidis sta je lemuzina.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
ovde pise max brzina 196 km/h.
http://www.carfolio.com/specifications/ ... ifications
oce cajgeri da lazu... u svakom slucaju auto je lep i izgleda ko nov.
da te dobro sluzi.
nisi rekao koliko si ga platio.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment