Moj audi A3, 1.8-20V-125KS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Jovan HF
    CBC Veteran
    • 13.02.2005
    • 145
    • BGD-Karaburma

Originally posted by zoranbg
    ovde pise max brzina 196 km/h.
    http://www.carfolio.com/specifications/ ... ifications

oce cajgeri da lazu ... u svakom slucaju auto je lep i izgleda ko nov.
    da te dobro sluzi.
    nisi rekao koliko si ga platio.
    Taj audi A3 iz 1996god. ima potpuno drugaciji motor od mog. Od 2000god je nova generacija 1.8-20V i stoji popreko. Tako da pogledaj jos malo informacija!

AUDI A3 1.8T-20V+CHIP
    www.lovatogas.co.yu

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

ma sta ima da gledaju informacije. nista ti ne valja taj audi...
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
        • Mazda 6 2.0d

Koliko se ja razumem "transversal" znaci popreko (ispravite me ako gresim).
        A koliko znam avi A3 imaju popreko postavljen motor (i ovo me ispravite ali sam 99% siguran) i zbog toga ga nikada nisam niti cu racunati za Audi - to je za mene VW sa cetiri kruga.

Ali ipak nikako ne mogu da kazem da je tvoj A3 los auto - kao bombonica je (mada takav dizajn licno ne volim ali kada bi svi voleli iste stvari...) i zelim ti mnogo lepih km predjenih njime.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• zoranbg
          CBC Senator XXL
          • 23.03.2005
          • 4098
          • Rooster's Hill , Beog
          • Grande Punto 1.2

nije poenta u nikakvoj nedaj boze"mrznji"

poenta je da se ta brzina razlikuje za 20 % od fabricki deklarisane i u atodati se pominju samo dva atmosferca motora( da nisu turbo) od 1800ccm i to :
          autodata

jednostavno mi je cudno da auto bilo koje marke sa 125 konja moze da ide 240km/h .... naravno da je izvodljivo sa nekom extremnom aerodinamikom i podesenemim prenosnim odnosom u najvisem stepenu prenosa..ili mozda sa nekim"visokim " pneumaticima,tockovima...neznam.

nisam hteo da ti remetim temu za predstavljanje,jer u njima nije mesto za raspravu.tako da ja sa ovim zavrsavam.
          auto je zaista lep i zelim ti da te dobro sluzi.. pozdrav!
          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Jovan HF
            CBC Veteran
            • 13.02.2005
            • 145
            • BGD-Karaburma

Nema nikakvih problema sve je ok vecina ljudi sa foruma me zna i zna kako taj auto ide.
            Nema razloga za prepirke samo sam predstavio svoj auto onako kako jeste, nije ti merilo 125ks, taj motor je maximalno rasterecen i nije nesto startan zbog toga, ali u kraju se to oseti mnogo vise.

Evo pre neki dan kad sam iso u Batajnicu na drag auto putem 220kmh sa upaljenom klimom nas trojica i puna boca plina i jos vozim na plin.......

Nije ni bitno hvala na lepim zeljama u svakom slucaju!!!

AUDI A3 1.8T-20V+CHIP
            www.lovatogas.co.yu

Comment

• Sasha
              CBC Senator XXL
              • 04.10.2004
              • 4126
              • Novi Sad

Idu 250 i 240km/h ali u slobodnom padu! Moze kilometar sat da pokazuje sta hoce ali budi malo realan. Nema sanse da taj a3 ide 240km/h
              www.arcs.org.rs/forum

Comment

• GTI 16V
                CBC Senator
                • 04.02.2005
                • 236
                • Beograd

Idu 250 i 240km/h ali u slobodnom padu! Moze kilometar sat da pokazuje sta hoce ali budi malo realan. Nema sanse da taj a3 ide 240km/h
                I ja mislim isto...

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

vidi vako, moj auto ima tu negde oko 100ks. pre neku noc me radar fata na putu za novi sad sa 209km/h na cajgeru je skala bila na 220km/h.

Comment

• Uros Piperski
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2005
                    • 2978
                    • Beograd

Koliki ti je koeficijent otpora vazduha? -0.02?

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• ToNcA
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2006
                      • 868
                      • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                      • Mazda 6 2.0d

Ljudi, pocesmo mnogo da nazidjujemo max brzinu . Ja do ada nisamnaleteo na auto od 100ks koji ide preko 200. Mozda i ima - neki extremno lak autic. Postoji uvek sansa - dugacak zadnji stepen prenosa i blaga nizbrdica prave cudo.

Realno - automobili sa dosta vecom snagom od 125ks se pomuce da izguraju 240km/h tako da mi taj A3 deluje neverovatno. Naravno uvek je tu evekat nizbrdice. A mozda i ja gresim jer ja max brzinu racuna m samo ono dok auto stvarno "vuce" a ne drzanje gasa i cekanje da se zaleti. Znaci na 170 saptam u 5. i motro vuce do 205 - izgura 210 i tu staje. Ima mesta na obrtomeru i ako cekam sigurno ce otici i dalje ali jednostavno - to ne brojim. Budimo realni - za 1.8 atmosferac (pa makar bio i 20v) je nekih 200km/h solidan rezultat, do 210. SVe preko toga se granici sa fikcijom (u stvari i jeste fikcija).

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Jovan HF
                        CBC Veteran
                        • 13.02.2005
                        • 145
                        • BGD-Karaburma

Niste razumeli posto je post izmenjen ta brzina koju sam naveo nije moja nego od drugog auta koji je bio ispred mene I ISO JE 250KMH, po tome bi zakljucio da mi nelaze cajger ali sve je moguce!!!

OPET KAZEM SAMO SAM PREDSTAVI SVOJ AUTO ONAKO KAKO JESTE BEZ LAZI I PREVARE

IZGRAVIRANO JE 260 A PO MOM SATU IDE 240 KAD SAM SAMO JA U KOLIMA A KAD JE DVOJE 230-235KMH ZAVISI?

AUDI A3 1.8T-20V+CHIP
                        www.lovatogas.co.yu

Comment

• Jovan HF
                          CBC Veteran
                          • 13.02.2005
                          • 145
                          • BGD-Karaburma

Originally posted by zverko
                          vidi vako, moj auto ima tu negde oko 100ks. pre neku noc me radar fata na putu za novi sad sa 209km/h na cajgeru je skala bila na 220km/h.
                          PAZI SAD OVO AUTO OD 100KS IDE 220KMH ISTO LAZE CAJGER VEROVATNO KO MENI!!!

AUDI A3 1.8T-20V+CHIP
                          www.lovatogas.co.yu

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225
                            • Belgija - ranije Luna-Chico

Ne laze, taj auto je dosta laksi od tvoga i ima manji otpor vazduha.
                            Ja sam vozio 206 GTI i nije mogao vise od 210, a jurio sam 106 GTI i nisam mogao da ga stignem, znaci ide kao 206 GTI.

Hebi ga, nije lako poverovati da auto od 125 konja ide 240, a ovaj od 136 ide 210.
                            Nego sta se tangiras, bitno je da ti znas pravu istinu, a ostali sta misle, pa zar je to bitno;

P.S zaboravio si da iskljucis velika slova, neko ce te shvatiti pogresno, mislice da vices.

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

aman ljudi, sliko me covek i pokazo mi display , lepo je pisalo 209. na cajgeru bilo 220 i nije hteo preko, drzao sam ga sigurno 10-15 min dok nisam video crvenu sijalicu koja mi pokazuje da sam ufacen. naravno bilo je kocnica, pa ajd malo u rikverc. nije ni bitno. A4 2.8 30V -193ks na tabli pise 260km/h i skala ide na tih 260 bez problema e sad kolika mu je realna brzina to ne znam.

Comment

• Vukasin
                                CBC Senator XXL
                                • 19.10.2006
                                • 528
                                • BGD, Padina

Pa dobrojutro da cajgeri lazu... Sto je veca brzina, to vise laze, namerno su tako podeseni...

Comment

Working...
                                X