Originally posted by zoranbg
Moj audi A3, 1.8-20V-125KS
Collapse
X
-
-
-
Koliko se ja razumem "transversal" znaci popreko (ispravite me ako gresim).
A koliko znam avi A3 imaju popreko postavljen motor (i ovo me ispravite ali sam 99% siguran) i zbog toga ga nikada nisam niti cu racunati za Audi - to je za mene VW sa cetiri kruga.
Ali ipak nikako ne mogu da kazem da je tvoj A3 los auto - kao bombonica je (mada takav dizajn licno ne volim ali kada bi svi voleli iste stvari...) i zelim ti mnogo lepih km predjenih njime.
Comment
-
-
nije poenta u nikakvoj nedaj boze"mrznji"
poenta je da se ta brzina razlikuje za 20 % od fabricki deklarisane i u atodati se pominju samo dva atmosferca motora( da nisu turbo) od 1800ccm i to :
autodata
jednostavno mi je cudno da auto bilo koje marke sa 125 konja moze da ide 240km/h .... naravno da je izvodljivo sa nekom extremnom aerodinamikom i podesenemim prenosnim odnosom u najvisem stepenu prenosa..ili mozda sa nekim"visokim " pneumaticima,tockovima...neznam.
nisam hteo da ti remetim temu za predstavljanje,jer u njima nije mesto za raspravu.tako da ja sa ovim zavrsavam.
auto je zaista lep i zelim ti da te dobro sluzi.. pozdrav!Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Nema nikakvih problema sve je ok vecina ljudi sa foruma me zna i zna kako taj auto ide.
Nema razloga za prepirke samo sam predstavio svoj auto onako kako jeste, nije ti merilo 125ks, taj motor je maximalno rasterecen i nije nesto startan zbog toga, ali u kraju se to oseti mnogo vise.
Evo pre neki dan kad sam iso u Batajnicu na drag auto putem 220kmh sa upaljenom klimom nas trojica i puna boca plina i jos vozim na plin.......
Nije ni bitno hvala na lepim zeljama u svakom slucaju!!!
Comment
-
-
Idu 250 i 240km/h ali u slobodnom padu! Moze kilometar sat da pokazuje sta hoce ali budi malo realan. Nema sanse da taj a3 ide 240km/h
Comment
-
-
Ljudi, pocesmo mnogo da nazidjujemo max brzinu. Ja do ada nisamnaleteo na auto od 100ks koji ide preko 200. Mozda i ima - neki extremno lak autic. Postoji uvek sansa - dugacak zadnji stepen prenosa i blaga nizbrdica prave cudo.
Realno - automobili sa dosta vecom snagom od 125ks se pomuce da izguraju 240km/h tako da mi taj A3 deluje neverovatno. Naravno uvek je tu evekat nizbrdice. A mozda i ja gresim jer ja max brzinu racuna m samo ono dok auto stvarno "vuce" a ne drzanje gasa i cekanje da se zaleti. Znaci na 170 saptam u 5. i motro vuce do 205 - izgura 210 i tu staje. Ima mesta na obrtomeru i ako cekam sigurno ce otici i dalje ali jednostavno - to ne brojim. Budimo realni - za 1.8 atmosferac (pa makar bio i 20v) je nekih 200km/h solidan rezultat, do 210. SVe preko toga se granici sa fikcijom (u stvari i jeste fikcija).
Comment
-
-
Niste razumeli posto je post izmenjen ta brzina koju sam naveo nije moja nego od drugog auta koji je bio ispred mene I ISO JE 250KMH, po tome bi zakljucio da mi nelaze cajger ali sve je moguce!!!
OPET KAZEM SAMO SAM PREDSTAVI SVOJ AUTO ONAKO KAKO JESTE BEZ LAZI I PREVARE
IZGRAVIRANO JE 260 A PO MOM SATU IDE 240 KAD SAM SAMO JA U KOLIMA A KAD JE DVOJE 230-235KMH ZAVISI?
Comment
-
-
Originally posted by zverkovidi vako, moj auto ima tu negde oko 100ks. pre neku noc me radar fata na putu za novi sad sa 209km/h na cajgeru je skala bila na 220km/h.
Comment
-
-
Ne laze, taj auto je dosta laksi od tvoga i ima manji otpor vazduha.
Ja sam vozio 206 GTI i nije mogao vise od 210, a jurio sam 106 GTI i nisam mogao da ga stignem, znaci ide kao 206 GTI.
Hebi ga, nije lako poverovati da auto od 125 konja ide 240, a ovaj od 136 ide 210.
Nego sta se tangiras, bitno je da ti znas pravu istinu, a ostali sta misle, pa zar je to bitno;
P.S zaboravio si da iskljucis velika slova, neko ce te shvatiti pogresno, mislice da vices.
Comment
-
-
aman ljudi, sliko me covek i pokazo mi display , lepo je pisalo 209. na cajgeru bilo 220 i nije hteo preko, drzao sam ga sigurno 10-15 min dok nisam video crvenu sijalicu koja mi pokazuje da sam ufacen. naravno bilo je kocnica, pa ajd malo u rikverc. nije ni bitno. A4 2.8 30V -193ks na tabli pise 260km/h i skala ide na tih 260 bez problema e sad kolika mu je realna brzina to ne znam.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment