Kod mene ako nadjes rdju ja castim pljesu, inace na prodaju je samo zbog toga sto idem u inostranstvo na duze..... A ti koji su puni rdje su verovatno bili kod nekog doobrog limara.....
Najzad slike RD2 TIBURON
Collapse
X
-
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Nije nalivano , presovano na 8 bara, naravno da moze ali ce mu trebati alat( poskupljuje izradu ) u zavisnosti od kompleksnosti
. moze i od tvrdje protektorske gume al ja nisam hteo posto sam hteo da moji budu puni....
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Comment
-
Comment