I sad kad je proslo malo vremena, kako si zadovoljan autom? Koliko te je ispao ako nije tajna? Kako si upakovao muziku unutra? Moze neka slika kako to izgleda? I da..ako mozes samo da mi odgovoris, to mi je najbitnije-kada radi na leru, da li imas utisak da se malo vise trese, tj da su jace vibracije? Ja sam probao do sada 2 komada i oba su se prilicno tresla, tj mirno oni rade na leru ako grubo, MNOGO grublje nego neki TDI, SDI, TDCI, i ostali dizeli..?
To me bas brine, i ne svidja mi se uopste. Kad se malo da gas vibracije nestaju, ali u mestu se auto osetno vise trese od recimo TDI-a. Bas onako fino se trese, a ja mislio da su oni dosta meksi od nemackih motora..
Ko zna na kakav si primerak naleteo, vecina ih je presla ogromne kilometraze...
U principu taj motor treba da sapuce, a u voznji je dosta agresivan, brzo i tecno ubrzava, u opste ne mozes zakljuciti da je dizelas.
Obrati paznju na zvizdanje turbine, ne sme da uji...
Moguce da je popustio neki nosac...a moguce i da mu nesto fali.
Tesko je ovako dati neki generalni savet preko tastature, ali evo kako sam ja to radio:
Odes na neki plac gde ima nekoliko stila udjes i plais jednog po jednog obrati paznju kako pali, neki verglaju neki pale na pola kljuca, zvuk i ostalo ces vec znati da uporedis i sam...
Hvala puno, stvarno mi je dosta pomoglo..tako cu i uraditi. U svakom slucaju, odnecu auto sigurno u servis neki pre kupovine da vidim kakvo je realno stanje..
Naravno. Ne znam samo dal je pametnije da odem u deltu i zakazem, ili da odem kod coveka koji servisira stila od jednog prijatelja, doduse sa 1.6 benzincem, ali radi sve fijate i prilicno se razume, tako da cu videti jos.. Inace, nasao sam izuzetnog stila preko oglasa iz sabca, mogu da ti posaljem link na pm ako te zanima, da ne bude kao reklama. 2003 godiste je, presao 73k km, oprema totalni full (dynamic) sa digitalnom klimom, cd-om, koznim volanom i tako tim glupostima..
Comment