Posalji bas me zanima, mada sam sa kupovinom zavrsio...
Fiat Stilo 1.9 JTD 115ks
Collapse
X
-
jeste u pravu si driver u leru stilo jtd je poprilicno bucan i prenosi vibracije, imam iskustvo sa bar 7-8 stila koje sam do sada vozio ili bio vozen, mada to verovatno sve kola koja su puno vozena pa razlog mozda lezi u tome... stilo inace ima mozda najlosiju zvucnu izolaciju u klasi, dosta je bucan u 1-2-3 brzini preko 2200rpm..
ako ste zainteresovani, mogli bi u fiat sekciji otvoriti jednu sticky temu samo za fiat stilo, jer su ovako informacije o njemu razbacane u desetak tema..??
Comment
-
-
Originally posted by Driver_GT1.9 JTD sa 115ks
To me bas brine, i ne svidja mi se uopste. Kad se malo da gas vibracije nestaju, ali u mestu se auto osetno vise trese od recimo TDI-a. Bas onako fino se trese, a ja mislio da su oni dosta meksi od nemackih motora..
Drugi put ja otvorim haubu, i gledam, slusam sta trese, kad ono kuciste filtera za vazduh.
A bas isti simptomi. . . Ne znam da li je to slucaj kod ostalih, ali treba pogledati. Madaaa, znam kupio si autoAKO, dobar je
A Karteru, dobro, brate, nije nista strasno, malo paznje i sve ce biti u redu, sreca te nisi probio karter, a ovi plastikaneri se menjaju
(samo su malo skupi
)
Comment
-
-
Originally posted by Karterbrate kad bi ti reko ne bi mi werowo,ma ne pazljiwa woznja alkokol i tako to! wishe nikad! opomeno me bog! sad samo jurcam bez alkokola! ali bitje josh lepshi weruj mi!ne brini se!
Comment
-
-
ma bre ocu onaj micheal shumaher edition branik,,,znachi mnooogooo je dobar moram da ga stawim samo da mi nadje owaj majstor negde jeftinije ako ne onda u deltu! widecete kad se zawrshi skroz pa cu okachim slike! do kraja nedelje ce biti,daj boze mnoogo mi je hladno ocu klimu! aaaaaaa!!!2007 otishao Fiat Stilo 1.9 JTD
sada Passat 2.0 TDI
Comment
-
Comment