auuu koja steta... uvek u ovakvim situacijama pomislim zbog kakvih gluposti se sve nerviramo... Bas mi je zao i mogu da zamislim kako se osecas! Ajde ispricaj sta se dogodilo da i mi izvucemo pouku.
Desilo se tako što sam sasvim normalno išao pravo, a konj sa yugom koji je dolazio iz suprotnog smera je nameračio da skrene levo. Dao je žmigavac i stao kao da me propušta, ja ne usporavam, kad sam bio ispred njega on krene i ubode me u prednji levi točak. Ja se odbijem od njega na desno i ulećem u parkiranog golfa (koga sam unakazio) i guram ga na kontejnere i udaram u banderu. Sve traje ~2 sec.
Miloš. Branik, hauba, krilo, plastični nosač hladnjaka, maska, 2x airbaga, hladnjak nije procurio, levi far, od vešanja verovatno amort, rame, kraj letve. Motor i menjač su ok, pali i šalta brzine.
Au ne mogu da verujem! Zamisli jos taj covek ciji je golf, kako je reagovao kada je cuo-video! Hoce li i troskove popravke golfa snositi yugo ili kako? Tebi pretpostavljam njegovo osiguranje pokriva kompletnu stetu?! Meni je to uvek u glavi, cim je toliki debil da se tako zakuca, kako da mu verujem da ce mi isplatiti sve bez vrsenja uvidjaja... Mada, nismo savrsena bica, svako moze da pogresi... Jbg u svakom slucaju ako ti nudi na licu mesta toliko novca koliko ti treba da bi se sve dovelo u red onda ok, a ako krene sa molbama za placanje u"rate" i ostalo, onda je ipak bolje sacekati organe reda, iako reskiras da ti osiguravajuce drustvo isplati za ko zna koliko vremena.
Comment