Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
mene za izvata za kesh LOL pa ti ne znas da ja u dzepu imam guju
neko je jednom rekao "ma pusti ga njemu je dinar kockast, da mu se slucajno ne izkotrlja iz dzepa"
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
danas sam samo u prolazu imao priliku da vidim Bond Zafiru i mogu reci da sam odusevljen
na prvi pogled je extra
sledeci put cemo valjda obojica biti u manjoj zurbi pa cemo stici da se ispricamo i da malo izbliza vidim tu opasnu masinu
pozzzz Bond
Par novih fotki, Bondmobil je presao celih 4000Km, da kazemo da je razradjen i do sada je vozen "lagano" obrtaju retko preko 3000RPM, pa posle pranja nakon povratka sa odmora, malo slika
Naravno i poneki dodatak, presvlake, patosnice i jedan jako lep detalj, mozda 206 prokomentarise
jos ga nisam iztestirao, za 3000km samo jedna prilika i uhvatili lika ispred mene.
Ajmo redom
zadnja klupa presvlake
vozacko sediste presvlake
tunel izmedju sedista bitan zbog...
blize
prekidac, zujalica i on/off buton od
dioda je ovde
i kada je on
sada najbitniji deo spolja
naravno da se jos ne vidi
a sada???
e sada se vidi
i malo slika onako
Ako si dobro postavio senzor, a imao si libelicu pa bi trebalo da jesi, zujalica ce da radi, nie brini A bice i prilike, malo malo pa neka akcija kontrole saobracaja, pojacana kontrola bla truc itd, pa ce da podivljaju sa radarima, pa isprobavaj do mile volje
Samo NE PADAJ na foru ako krene da te farba da je on tu kobajagi izmerio nesto, slobodno trazi da pokaze fotografiju, da vidis kako menja plocu i okrece na "...a da nemate vi neku uredjaj mozda..."
E sad imas kompletno vozilo
The difference between men and boys is the price of their toys
@206 nocas me tri puta zaustavljali i sva tri puta trazili da duvam, a ja pio juice, svima sam rekao, ljudi idem sa posla jos ih pitao da li imaju lasere, kazu nisu poneli...
Inace video sam kriminal u nedelju na Ibarskoj, stacinarni radar na nekoj toyoti a drugi zaustavlja 2km dalje, njih 10-tak svi placaju (pre Stepojevca)??? Malo sam pregledao neka tvoja pisanja i samo prokomentarisao "kakav danak neiskustvu"
@ tikica, ne nemam papuce vec je auto star nepuna dva meseca, a i sta ce mi kada kod mene u auto ulaze naduzicke, a noge su gore
Comment