Pa sad ja ti kazem sta sam probao, cinjenica je da na vektri 99 nece, znam kad sam svojevremeno im slao mail u vezi modela, da su mi rekli da od 2001 moze sigurno, e sad mi smo probali i mazde 323 dizel 2001.2002 i tako te i nece dok kod benzinaca hoce, probali smo i MX-5 koja je bila nesto 97-98 i htelo je tako da najbolje je probati, eto sad ima Bond, ja imam vec nekih skoro godinu dana pa ko hoce moze da proba, kod mene je montirano tako da moze da se skine, dok kod Bonda kako sam skapirao to bas i nece moci tako lako zbog kabla.
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
nije mracno kao u tunelu ali po nemi je tama kako treba (porodicni auto)
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
ovim se zavrasava veliko ulaganje u zirafu za ovu sezonu...
sprema se kinta za odmor
zamenjen stari i postavljen novi
parking je kostao 50 evra a inace mislim da je 70, ovo je cena jer je bio "sive boje" ali se sve da prefarbati.
kupljen je kod poznanika koji ih ugradjuje, poslednji komad
mogu da ti se raspitam da li ih ima jos i po kojoj ceni moze da ih nabavi
Comment