Pa definitivno spustanje napred... jedno 3 - 3,5cm... mozda i vise, videcemo...
Trebam ceo izduvni sistem da menjam pa cu videti i neki lonac da mu stavim... Trap...
Dace bog da pazarim i pojachalce...
Inace Ta bela duxerica je toliko iscepana, da je koristim za poziranje dok se motam oko kola... znate ono, lezim na parkingu u kraju, a komsinice prolaze, dobar dan - dobar dan
Svaka cast, lepo ga sredjujes, svidja mi se sto ne radis neku kicericu ali ko
sto je neko vec spomenuo nemoj da preteras
Koliko vidim ces da budzis nesto i zadnji branik ili sam se prevario???
Hvala.
Naravno da necu. Samo lagano i diskretno. Da imam Clia stariju verziju, radio bih ga po uzoru na williams, + sto ovaj ima 5 vrata tako da ono, moram neki drugi fazon, a to je definitivno diskretnost.
Sto se tice zadnjeg branika i to je u planu, al videcu kad da ga radim... Mozda na prolece, ne znam...
Pa slepac sam, sta cu... Jos sam i invalid
A sto se tice SiroKa jebaga-ne jebaga tako ti je, i meni je preteran... Jedino pozitivno je sto je covek preterano pedantan i sve je u mm precizno... arhitekta jbg...
Sergio: Hvala, kako je tvoj clio, ima l' sta? pozz
Dobio sam auspuh za rodjendan od najblizeg drustva, sad trebam da pribavim neke parice pa ide ugradnja sa zamenom svih cevi i srednjeg lonca.
Inace skinuo sam ovu cannon nalepnicu sa branika, i skinuo mi se deo farbe farbam to na prolece...
hehe, Pro Sport, ruska firma, odatle je i stigao pa je i malkice ostecen tokom transporta (vidi se na jednoj slici) ali nije strasno.... Drugar ima auspuh iste marke (Isto prohrom) traje mu 3 godine... i jos ce potrajati, jako kvalitetan rad
Comment