Komso tek sam sada video auto...super izgleda, odlican je!
Kad Poraste Bice Williams (56k Warning!)
Collapse
X
-
evo pozdrav i od mene. lep autic, nema sta, vidi se da si ulozio truda u njega, al brate, gde u beloj dukserici da radis branik? hehehe
Comment
-
-
Pa definitivno spustanje napred... jedno 3 - 3,5cm... mozda i vise, videcemo...
Trebam ceo izduvni sistem da menjam pa cu videti i neki lonac da mu stavim... Trap...
Dace bog da pazarim i pojachalce...
Inace Ta bela duxerica je toliko iscepana, da je koristim za poziranje dok se motam oko kola... znate ono, lezim na parkingu u kraju, a komsinice prolaze, dobar dan - dobar dan

Comment
-
-
Svaka cast, lepo ga sredjujes, svidja mi se sto ne radis neku kicericu ali ko
sto je neko vec spomenuo nemoj da preteras
Koliko vidim ces da budzis nesto i zadnji branik ili sam se prevario???
Comment
-
-
Hvala.
Naravno da necu. Samo lagano i diskretno. Da imam Clia stariju verziju, radio bih ga po uzoru na williams, + sto ovaj ima 5 vrata tako da ono, moram neki drugi fazon, a to je definitivno diskretnost.
Sto se tice zadnjeg branika i to je u planu, al videcu kad da ga radim... Mozda na prolece, ne znam...
Comment
-
-
Pi sto je gadan...
Kakve su ti ovo matore felne? vidi kako su budjave..
I kakva ti je ono nalepnica na soferki, skidaj to da te neko ne vidi...
A ovaj scirocco, tog lika bih licnovao momentalno.. Neka ti je drug i sve, ali auto je upropastio... iskreno..
BMS team
Comment
-
-
Pa slepac sam, sta cu... Jos sam i invalid
A sto se tice SiroKa jebaga-ne jebaga tako ti je, i meni je preteran... Jedino pozitivno je sto je covek preterano pedantan i sve je u mm precizno... arhitekta jbg...
Sergio: Hvala, kako je tvoj clio, ima l' sta? pozz
Comment
-
-
Comment
-
-
Comment
-
-
hehe, Pro Sport, ruska firma, odatle je i stigao pa je i malkice ostecen tokom transporta (vidi se na jednoj slici) ali nije strasno.... Drugar ima auspuh iste marke (Isto prohrom) traje mu 3 godine... i jos ce potrajati, jako kvalitetan rad

Comment
-

Comment