Marko, postoji i opcija "search"
moja dva volkswagen
Collapse
X
-
Hehe, postoji, ali sta da ukucam u nju... Da ukucam "audi" dobicu milion rezultata... a nikakvih drugih informacija nisam imao o kom autu se radi...
a da listam saab powerove postove, je sizifov posao, kad ima 1100+ postova
Zato ko pita ne skita
Comment
-
-
a sad i vi , nagrdiste golfu , to su moji prvi wolkswageni koje sam posedovao , dvojka mi se oduvek svidjala i ovo sto cu uraditi oduvek sam imao zelju da uradim , trazio sam 1.9 turbo dizel ali tesko ih je naci i skupi su
inace jettu bez papira sam platio 750 $ a golfa 430 $
inace ta jetta sa papirim i u stanju u kakvom je sada , moze ladno da se proda preko 2500 $ , jer su ovde VW stariji modeli na ceni
sta mi je jos zelja bila , da sve sam uradim , znaci kompletno prebacivanje instalacije i motora popravljanje limarije i farbanje celog auta cu sam odraditi , nikad do sada limariju nisam radio niti je volim raditi , sve sto sam radio , gledao kako se rve radi , na golfu ce se poznati sta sam naucio ...
inace ovde u usa posle 1989 godine dvojki golfova dizela uopste nema i ako ga odradim kako sam sve zamislio , moce se prodati bez problema , ali meni se ne prodaje
samo polako , jos ce na kraju ispasti , JAO STO JE DVOJKA DOBRA
@zoranbg
ahhaahah
nemoj mi se smejati
imam ekstra motor i menjac , takodje dizel iz golfa jedinice 1981 , taj bi lego odlicno u yuga , a drugar ima yuga u odlicnom stanju , samo ga trebam nagovoriti da ga proda , pa iskoristim i taj motor ...
Comment
-
-
koi sabac... kako si izracunao taj zakljucak
golf dvojka dizel se u usa prodavao samo do 1989 godine , bilo ih je jako malo 1.6 turbo dizela , retkost , svi ostali su 1.6 dizel
1.9 turbo dolaze tek posle 1993 godine , bilo je nesto malo 1.9 jeeta dvojki ali takodje retkost , ali cena im je ubitacna
inace vidim da je mnogima smesan VW dizel u usa ali evo ovde na ebay
http://motors.search.ebay.com/diesel_Vo ... QQsbrsrtZl
obratite paznju na cene
VW dizeli su na ceni jos uvek ovde , i traze se , pogotovo mali pickup ima cenu nenormalnu ...
inace , sto se tice moga , posto originalni menjac nije imao rikverc , nabavio sam drugi menjac ali od 1.8 benzinca , pa cu videti danas sta se moze uraditi da njega ufitam , po knjizi 1990-1992 1.8 benzinski ima isti prenosa kao dizel iz 1986
Comment
-
-
pa mozes reci tako , UZIVANJE
nego , evo danas sam sve zice pospajao i relej za rejace , nisam imao nafte pri ruci da ga kresnem , a i fali mi jedna poluosovina , ,sutra ce biti sve gotovo i moci ce se vozitinapokon ... sada kako ce ici sa benzinskim menjacem to ce se tek videti i koliko ce trositi ...
Comment
-
-
jeet zavrsila na otpadu bez motora i menjaca , motor i menjac zavrsili u golfu dvojki , sve sam sredio , napravio sve da bude u pristojnom voznom stanju , kostalo me sve oko 1400 $
uslikao auto , stavio ga na internet na prodaju , uzelo mi dva dana da ga prodam za samo 2650 $$
prodao ga bas ovako kako je na slikama
covek sav sretan , kaze da bi cak i vise platio za takav autu , inace dvojke dizeli su se prestale raditi 1989 ovde u usa ...
Comment
-
Comment