ma koi yugovici , kupio ga neki amer , kaze da ce ga preraditi da moze jestivo ulje da trosi ...
gde yugovic da kupi nesto od yugovica , sta je vama .
nasi ljudi su zavrnuti ovde do daske , ako kupuju od zemljaka odmah misle kako ce ih neko zeznuti , radije ce otici kod nekoga koga neznaju i dati vise , i nece se osecati zeznuti ...
Ne mogu da verujem da si toliko love dobio... Ti Ameri su ludji od nas Srba... Ja da sad trazim polovan auto, tog golfa ne bih ni pogledao, pa i da ga das za 500 evra...
Ali, covek je verovatno imao neku svoju racunicu... Jestivo ulje...
Moram prokomentarisati, puca ih neko ludilo iz BiH. Ovdje hladno golf dizel, doduse turbo dizel ide za 3000?, a ako je ocuvan i vise! Znam za jedan slucaj gdje je lik kupio golfa 2 turbodizel intercooler 91.god za 4000?
To je inace odlicna stvar jedino ako imate kakvog golfa 2 na prodaju hehe
Kenno, nije bolje ni kod nas. Jedan Golf 2 dizel koji je bio na skupu CB-a u nisu, i trosio ulja kolko i goriva, prodat je ako se secam za blizu 3000e, al je bio crveni i 1991 Katastrofa...
Moram prokomentarisati, puca ih neko ludilo iz BiH. Ovdje hladno golf dizel, doduse turbo dizel ide za 3000?, a ako je ocuvan i vise! Znam za jedan slucaj gdje je lik kupio golfa 2 turbodizel intercooler 91.god za 4000?
Pa realno taj golf dizel je 3x bolji od juga
Da se ne lazemo.. a da je precenjen, jeste, i to mnogo..
ali nezaboravite , ta cena je samo radi dizel motora i nista vise , ali kad vec pominjete balkan , to me jos vise cudi , bar na balkanu ima izbora sto se tice dizel motora , ali opet ljudi furaju golfa , inace za ovo vreme koje sam ga imao , mogu reci , najzesca krsina od auta koja je ikada bila u mom vlasnistvu ...
Ne mogu da verujem da si uzeo toliko love... Mislio sam da to ne vredi nista, kao npr. u Nemackoj, ali koliko vidim ima ludih amera koji ce to da plate kao ludi srbi...
Pa realno taj golf dizel je 3x bolji od juga
Ko je spominjao juga? Zar su na to spali voza?i VW-a da se porede sa jugom? Premda ja uvijek ljubazno svirnem voza?kim asovima za volanom "savršenstva na to?kovima" i to nekako uvijek ja lijevo, preti?em....sa yugom
e , pa po nekim moim istrazivanjima , motor 1.6 dizel moze i u yuga da se upakuje bez problema , samo sto svi nosaci moraju da budu sa modela ispod 1985 godine , i trebalo bi sve poprilicno pasati bez problema ...
Nisam ja rekao da je to savrsenstvo na tockovima, daleko od toga, nego samo da je glupo da pljujes auto koji je 3x bolji od tvog .. nista licno.. a ja uopste nisam neki od onih "srbenda" kojima je golf zakon..cista glupost..
@driver GT
Izvini, možda si me pogrešno razumio. Ne pljujem ja golfa, samo kažem da ima uber nadrealnu vrijednost ovdje (Balkan), a izgleda i u USA.
Ako ti je zelja da raspravljamo o osobinama golfa 2 dizel, kao i njegovoj komparacija sa yugom 1.1 izvoli otvori novu temu, premda ne vidim neki smisao toga...
Izvinjavam se svima za off.
@SAAB PoWeR
Ako nije tajna koliko ti je taj projekat oduzeo vremena, tj. da li se tako nesto zasita ispalti raditi zbog novca?
Uvijek sam se divio takvim tipovima koji ne oklijevaju mnogo i zaista mnogo toga naprave. Ja sam imao milion nekih ideja ali sam ih jako malo zaista ostvario.
Difference between man and boys is the price of their toys
Comment