URquattro!
Collapse
X
-
@zverko
Pa vec sam ga obukao i gume su odlicne samo sto su 215-ice. Razmisljao sam da odem kod Danka i vidim sta ima u ponudi pa da zamenim ove za neke sire, recimo 225/45/17, kada prodje zima naravno. Nisam siguran ni da li bi stale 245-ice, mozda bi cesalo negde. Videcu da li Danko ima neku takvu pa da probam jel moze da stane i kako izgleda.
@vocko
Bas bi mi se isplatilo da odem u Sloveniju, tih 20% bih lako nadomestio potrosenim gorivom do tamo i nazad
Comment
-
-
Ja uzeo pre pola godine ove koje su mi sada na autu za 50e/kom. Imao je i 225/45/17 za iste pare u veoma dobrom stanju, ali ne znam kakve su mu sada cene. Znam za Tadica, zivim blizu njih ali su malo skupi kada su u pitanju polovne gume koliko sam mogao da primetim.
Comment
-
-
koje su godiste te tvoje? o tome se radi. ove sto je ivan uzeo su kraj 2005. i kaom nove su, jos "dlake" imaju. danko je meni recimo nudio za saxa 195/45-15 continental kao nove ne montirane 60e kom . kad sam ga pitao za godiste 2001.kupio sam barum bravuris 75e po komadu nove.
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Gde se na gumi tacno vidi koje je godiste?
Ovaj sport quattro je bio ludilo pogotovo verzija koja je poslednje godine isla na reli i imala oko 600KS, a do 100km/h ubrzavala za 2,5sec
Takodje Audi je te godine (cini mi se 1985) testirao i novi S1 koji je imao oko 1000KS ali gotovo da se nije mogao voziti, barem po recima test vozaca.
Comment
-
Comment