Auto je odlican. Samo nije S1 kako si naveo u predstavljanju.
Koliko znam jedan jedini S1 kod nas je stajao kod Mikija u Kotezu u garazi pre "milion" godina, ali se ne zna njegova sudbina.
Moj kupe je bio '82., posle toga 200 turbo quattro '85 i 100 sport quattro '90. Onda sam presao na Svedjane. Pozdrav.
Naravno da nije S1, ali su kasnije poceli tako da ga zovu, kada su se poceli pojavljivati silni S-ovi 2,4,6....
Taj kod "Mikija" nema sanse da je pravi S1 posto to vredi na stotine hiljada eura jer ih je napravljeno ukupno 20 komada, a sumnjam da je Miki takvo blago drzao u garazi
Evo za neupucene sta je pravi Audi Sport Quattro S1:
Verovatno je covek mislio na Ur iz prve serije, a tvoj je restilizovani. Bolje da je napisao Mk.1...ili tako nesto...
Btw, ako ti dopadne ruku vidi poslednji broj auto motor und sporta - ima fino poredjenje Quattra (bas izgleda kao tvoj, crven) i Audi TT TFSI, a sve u kontekstu price da li stare kuke mogu da se drze sa novim kolima...
To sam i ja rekao Mikici, ali me ubedjuje da je imao sport quattro u garazi, ali nije covek tada znao sta mu stoji u garazi. Posle mu doslo iz ****ta u glavu, ali vec bejase kasno.
Svaka mu cast ako je i takav imao, opet je u garazi imao auto od preko 100000e. Naravno, uvek je moguce da je bila u pitanju neka replika ili "home made" verzija.
Ukupno je napravljeno 224 Sport Quattro-a, a cena im je bila "tricavih" 203,850 maraka i to 1984 godine
@starac vujadin
Bas bih voleo da nadjem taj casopis i vidim kakvo je poredjenje.
Da se razumemo, to sa S1 je bilo pre nekih skoro 10-ak godina, dok je Mikijeva garaza bila na mestu danasnjeg Porschea u Krnjaci. Dotero mu ga neki ludak koji je taj auto nabavio u ko zna kojoj kombinaciji. Da ne duzim, tip je spalio kvacilo kada se napio i vozio drugom do daske od Pancevca do Borce (utripovao da je automatik, jer je imao drugi auto koji je bio automat). Tako je taj auto bio kod Mikija u garazi. Moram da svratim ovih dana do njega da se raspitam u detalje. Znam da mi je Kimi tada pricao da je i on bio u tripu sto mu je tip doterao skracenog kupea, mislio da ga je ovaj budzio itd. Nije tada imao pojma o cemu se radi.
Sve znam o svim tim starijim Audijima do otprilike 1996. (ovi posle toga me ne zanimaju). Vozio sam ih sa uzivanjem, nisam izbijao iz majstorske radionice, ali doslo vreme da se covek smiri i predje na nesto pouzdanije. 'ebi ga, jednog dana ce se vratiti neki kupe ili V8 u moj vozni park.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment