alfa.... i to prava

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • luci
    CBC Senator XXL
    • 13.03.2006
    • 1103
    • odzaci

alfa.... i to prava

konacno je stvar legla auto je kod mene, samo jos sutra da odradim tehnicki i registraciju i to je to...

nesto me zeza image shack ako tako da cu slike okaciti sutra u toku dana, ako mi neko kaze neki drugi sajt gde mogu da uploadujem slike...

inace auto je extra nema mnogo opreme ima kozu i to je to, ali je '02 godiste i ima neverovatnih 25000 km... ni ja nisam verovao ali sve ukazuje na to... okacicu slike u toku dana danas pa cete videti i vi

a sam auto je posebna prica, extra je udoban, a ide kao nenormalan, a na nekih 5000 rpm kad motor propeva samo se utisava radio... neverovatno
  • speedfreak968
    CBC Senator
    • 05.07.2005
    • 211
    • Beograd

CESTITAM! 2.5 v6 24v... dobrodosao u klub! mislim da ces veoma cesto koristiti "mute" taster za muziku... prepoznaje se po tome sto je skroz izguljen od prevelike upotrebe
    156 2.5 V6 24v

Comment

• Sasha
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 4126
      • Novi Sad

Cestitam luci extra izbor.
      Za slike probaj ovde,
      www.arcs.org.rs/forum

Comment

• luci
        CBC Senator XXL
        • 13.03.2006
        • 1103
        • odzaci

hvala.. auto nije normalan.. ukucas ga u blokadu a nisi ni svestan, a ono dugme STR je tek ludo..... a zvuk ko najbolja simfonija..

evo i jedna slicica za sad pa cu ga ovih dana polirati o postaviti malo vise slika

Comment

• TOKYO
          CBC Senator XXL
          • 17.07.2006
          • 1696
          • Beograd- NBGD

Svaka cast za krstaricu sa biberom u nosu!
          MY ex RWD Alfa
          Drift & Donuts & Track

Comment

• dare156
            CBC Senator
            • 07.03.2007
            • 282
            • Beograd

Ma slab joj motor. Nek te lepo sluzi, cuvaj je dobro . Sto se tice km to ces videti brzo. Ako je sve na trapu "top" i ako su svi potrosni delovi fabricki i to je moguce, pa cak i kod nas.

U svakom slucaju i ako nije tako nemoj da se opterecujes, opusti se i uzivaj jer imas pravi auto za to. Pozz

Comment

• luci
              CBC Senator XXL
              • 13.03.2006
              • 1103
              • odzaci

pazi trap je utegnut do 00 nista ne lupa sve je extra, felne su kao da su juce izasle iz fabrike, sve je u prvoj boji, a na autu ima nekih tri ogrebotine neznatne... i kabina je kao nova... uostalom najverovatnije cu doci na skup pa cete videti da je i kod nas moguce to, mada sam i ja bio jako skeptican.... i definitivno bi preporucio ovog coveka kod kog sam uzeo jer je barem prema meni bio extra korektan.... ako nekog zanima poslacu mu broj na PP...

inace su i bume jos fabricke na njoj, a rezervna je bukvalno nova nikad nije bila na autu....

Comment

• MOSLER
                CBC Senator XXL
                • 27.05.2005
                • 1064
                • Niš

Moj omiljeni auto sa omiljenim motorom,zavidim ti U svakom slucaju cestitke na kupovini i neka te dobro sluzi.
                Koliko te je izasla registracija, i ako nije tajna koliko si platio sam auto?

Comment

• VaskeKG
                  CBC Član
                  • 29.08.2006
                  • 78
                  • Kragujevac
                  • Citroen C5 2.0

Prelepa je. Ista boja kao moja alfica cini mi se. Odlicno joj stoji samo se prlja u p.... lepu mat..inu
                  Alfisti su jedini bolesnici koji su zarazeni virusom a ne zele da ozdrave

Comment

• luci
                    CBC Senator XXL
                    • 13.03.2006
                    • 1103
                    • odzaci

platio sam je 8500, i jos oko 500 registracija toliko je za sve do 2.5ccm

boja mi se jako dopada, ali je tacno da se strahovito prlja, a jos ima i onu kao belu kozu koja isto izgleda savrseno, ali se isto jako lako prlja, ali sta da se radi toliko je lepa da je vredi prati svaki drugi dan

Comment

• kilson
                      Moderator
                      • 09.10.2004
                      • 3216
                      • NoviBGD
                      • AR 75 GT

Luci, svaka chast na kupovini! Mislim da bih i ja birao ovaj model i motor od novijih Alfi!

U seriji ne videh da li imash klimu? Vidim da si pomenuo slabiju opremu, ali me bash kopka da li je do te mere slaba - obzirom da znam da umeju tako neshto napraviti..?
                      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Ljuba
                        CBC Član
                        • 05.05.2006
                        • 62
                        • ljuba

Laki, u 166-ci je klima standardna u svim paketima opreme. Morao bi da je ima...

ALFA... NO COMMENT, JUST RESPECT!!!

Comment

• dekideki
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1914
                          • Beograd

ja nista ne verujem dok ne vidim hromirani usis

salim se, sve cestitke! avion je avion. nisam ruznu ni lose odrzavanu 166 video. jos ako je 24V? velike su sanse da je manje presla od sestara koje imaju manji cug
                          .

Comment

• luci
                            CBC Senator XXL
                            • 13.03.2006
                            • 1103
                            • odzaci

e danas ja otisao po tablice kad mi ova zena sto tamo radi kaze da mi fali pecat fitme koja je prodala auto na racunu... inace je racun 100% ispravan, overen od strane caren i sve to, znaci papiri su uredni, ali u somboru na registraciji radi neki matori lik koji insistira na tome, iako se to ne trazi ni u BG ni NS niti vilo gde drugde.... tako da sad moram to da resavam sa italijom... to ko zna koliko ce da traje...

paket opreme je progresion, to sam naknadno procitao.. nemam CD charger niti instalaciju za isti i to me najvise boli. ali naravno ad imam klimu, pa da nemam ne bi ni razmisljao o kupovini.......

@ deki hromirani usis sam juce malo polirao, i motor sam malo celicnom cetkom ocistio od patine tako da sad stvarno izgleda kao nov, slike cu da okacim kasnije...

Comment

• luci
                              CBC Senator XXL
                              • 13.03.2006
                              • 1103
                              • odzaci

ljudi ima li smisla da na skup dodjem yugom... amlo mi bezveze, a alfa nece biti registrovana do skupa...

Comment

Working...
                              X