Dodji, ne zezaj!
alfa.... i to prava
Collapse
X
-
-
Comment
-
-
Ao ao na pod od ovoga sam pao...
Odlicna Alfa...nekako mi je 166 prelijepo ruzna...ne znam kako da objasnim...sigurno auto koji bih vozio da mi treba udobnost...jednostavno drugacija od ostalih
www.oltretutto-arcg.com - Alfa Romeo Klub Crna Gora
Alfa Romeo is not simply a car, it's a way of life.
Comment
-
-
u pravu si tesko je objasniti taj auto..... ima odlicnu liniju i detalje, ali ima premale farove koji nekako daju tuzan utisak.... doduse nema niceg tuznog kad se sedne za volan...Originally posted by stefan123Ao ao na pod od ovoga sam pao...
Odlicna Alfa...nekako mi je 166 prelijepo ruzna...ne znam kako da objasnim...sigurno auto koji bih vozio da mi treba udobnost...jednostavno drugacija od ostalih 
Comment
-
-
Cestitke
Nemam komentara na taj auto.
Moj rodjak u Italiji vozi identicnu i mogu ti reci da niko ko je probao taj auto nije izasao bez komentara KAKO OVO IDEEEEE
Cak i covek sa A6 qvatro je rekao da je audi beda za tu alfu.
Da te dugo i lepo sluzi a veruj da hoce jer znam 2 osobe koje voze taj primerak i prezadovoljni su.
I cuvaj se radara
Comment
-
-
Au Luci nisam znao,pa ti se vozis kao Diša...
udobnost,luksuz,sve na mestu...svaka cast...Alfa je perfektna!Ama bas nista joj ne fali...
Originally posted by Sheta_Junior...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Comment
-
-
ccc, Aj bezi tamo. 'ebo te sharzer. .
Moze ovako, ja tebi sarzer, mozes da biras, da ga skinem sa 307 ili da ti kupim nov a ti meni 166?m?
Cuti bre tamo i vozi
Ne mogu da verujem daje tako jeftina... Ispada bolja kupovina od 156, jedino sto je odrzavanje skuplje..
A cemu jugo, kad je tu Alfa? Ako vec hoces da imas drugi auto, ja bi yuga prodao pa jednu 33, jos boxer
Comment
-

Comment