kadett e 1.3 vlajko
Collapse
X
-
Extra ti je Suzica!Nadogradnja za prednji branik je vrh!Zavidim ti na ratrovizorima,to je extra fora!Sto ne probas da nadjes na otpadu fabricke el podizace i motorcic sibera,da kompletiras "sve na dugme"
Sedista i tapacirunzi su fenomenalni!!!
Super je,neka te dugo i bezbrizno sluzi!
P.S.Ocekujem da vidim tvog Kadeta uzivo na nekom od sledecih skupova!
-
-
Stvarno extra!!!
Gde je sad Prolupator da cujemo njegov komentar o nama sto vozimo "canistere"!?EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
-
Na Kadetima do ~'88. rucica menjaca je duza zato sto poliga(sipka) ide ispod auta,a kod ovih "novijih" prolazi kroz kabinu,te je samim tim i plastika oko menjaca vislja,a rucica kraca
Jos neko pitanje?
Comment
-
-
znaci i rucica kraca i platforma veca..mislio sam da ubacim tu vislju platformu pa me zanima oce li izlgedati nakaradno ili ok?
imao sam ja 1.6i '91 fun, poznat mi je dobro enterijer, i to kad je bio 10god star...(sanjam ga nocu svremena na vreme)reci da il' ne...
Comment
-
-
Ispasce OK jedino ako zatvoris rupu u podu od sadasnjeg kucista rucice,jer od novijeg stoji u kabini...E da,i moras da busis rupu da bi nova poluga mogla da prodje
Comment
-
-
Ma mose opusteno, kod mene je bila onako dugacka sipka kao na autobusu, pa sam ja dodao te plastike, samo se klimalo pa sam dodao ojacanje u vidu metalnog nosaca i ok se sve upakovalo.....
Kod mene je bio kako kaze tip koji ga je preuzeo iz Svajcarske,
fabricki siber, obrtomer,el retrovizori,pa ima neku oznaku GLS to je verovatno oprema......
Comment
-
-
E danas je bilo dodatnog posla""""""Ziveo beograd put"""""''
pocepao sam karter jel sam upao u krater.......
ali ok je proslo na kadetu ne moze da se s**** pumpa jel i nije uposte u karteru ima samo neka cevka koja srce ulje......
nije strasno
karter 10evrica
i ulje po 300kinti
i dihtung 400dindzi,
a da je bio bmw mislim da bi okacio kljuceve o klin,,,ziveo kadett!
Comment
-
-
Imao si srece,kao sto kazes,to na Kadetu nije nikakav bauk,lagano!
I da,GLS jeste paket opreme,i to najjaci!
Potpuno se slazem sa tobom kad kazes:"Ziveo Kadet"!!!
Comment
-
Comment