Fica oldi :)
Collapse
X
-
Nema platneni krov, posto sam ga prvenstveno vozio leti
, ali sam mislio da napravim "cvrsti" krov od "lexana". Ne znam da li ste se susreli sa tim materijalom, (dvoslojna plastika), veoma zahvalna materijal i pri tom lak za obradu
U medjuvremenu sam mu promenio felne, stavio sam 13'
tako da je celokupni utisak malo bolji
Comment
-
-
Kako bi mu jedno fabranje dobro doslo...
Nego, kako si resio cvrstinu same skojlke? Znam da ovi cabrio jugici imaju mnogo ojacanja u vratima, stubovima koji drze sofersajbnu itd. Jesi li radio nesto po tom pitanju ili jednostavno sve uspeva da se drzi u komadu ovakvo kakvo je?- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Pa vidis da su vrata na pola zavarena, dovoljnoo za tu tezinu?
Samo mi se nesvidja sto nemas NIKAKVU zastitu u slucaju prevrtanja!!!!!!
Mozda ti zakon to netrazi ali budi malo ispred!Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
kako sam ja tebe uspeo da promashim ..
aj prodash mi retrovizore .. ili mi bar reci gde si ih nashao .. pliiiz ..
moram se slozhiti sa boostom .. i ja bih uradio neshto povodom onoga shto ti povezuje centralne stubove ...
izvario bih neku debelu cev kao kod onih dzhipova ... mislim na debljinu cevi
a mozhda chak i da odsechesh srednji stub (ovo shto je ostalo od vrata ) do dela gde je brava pa da onda uradish sve komplet od tih cevi bash kao na dzhipovima ..
tipa nick sloter ..
usput ti je i ojachanja kao roll barr izgleda zanimljivo a i u svrsi je zashtite protiv prevrtanja ... trostruka korist .. 
a da umalo da zaboravim .. sve pohvale za fiolu .. kolega
"Brano sine , vozi POLAKO..."
Comment
-
-
Fica ima atest masinskog faxa, a srednji stubovi su ojacani kao i prednji, a izmedju, tamo gde su nekda bila vrata, tu se nalazi metalna resetka koja prenosi sva naprezanja sa prednjeg na srednji stub, a da mu fali dobro farbanje itekako mu fali
, ali uvek pare fale
mada sada kako stoje stvari sve vise razmisljam da ga prodam
BTW
kako da dobijem pristup delovima foruma koji traze dozvolu za pristup, a i prosto mi neverovatno da niko nema iskustva za Opel Monza, posto sam postavio to pitanje u Forumu Oldtimer club, mada je mozda bilo primerenije u GM grupaciji, ali tamo nemam pravo pristupa
Comment
-
-
Na dobrom mestu si postavio pitanje za monzu,ali ocigledno niko sa njom nema iskustva pa zbog toga nisi dobio odgovor
!
Comment
-

Comment