Fica oldi :)
Collapse
X
-
Nema platneni krov, posto sam ga prvenstveno vozio leti, ali sam mislio da napravim "cvrsti" krov od "lexana". Ne znam da li ste se susreli sa tim materijalom, (dvoslojna plastika), veoma zahvalna materijal i pri tom lak za obradu
U medjuvremenu sam mu promenio felne, stavio sam 13'tako da je celokupni utisak malo bolji
Comment
-
-
Kako bi mu jedno fabranje dobro doslo...
Nego, kako si resio cvrstinu same skojlke? Znam da ovi cabrio jugici imaju mnogo ojacanja u vratima, stubovima koji drze sofersajbnu itd. Jesi li radio nesto po tom pitanju ili jednostavno sve uspeva da se drzi u komadu ovakvo kakvo je?- "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
- "I vi ste dobro."
Comment
-
-
Pa vidis da su vrata na pola zavarena, dovoljnoo za tu tezinu?
Samo mi se nesvidja sto nemas NIKAKVU zastitu u slucaju prevrtanja!!!!!!
Mozda ti zakon to netrazi ali budi malo ispred!Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
kako sam ja tebe uspeo da promashim ..
aj prodash mi retrovizore .. ili mi bar reci gde si ih nashao .. pliiiz ..
moram se slozhiti sa boostom .. i ja bih uradio neshto povodom onoga shto ti povezuje centralne stubove ...
izvario bih neku debelu cev kao kod onih dzhipova ... mislim na debljinu cevi
a mozhda chak i da odsechesh srednji stub (ovo shto je ostalo od vrata ) do dela gde je brava pa da onda uradish sve komplet od tih cevi bash kao na dzhipovima ..
tipa nick sloter ..usput ti je i ojachanja kao roll barr izgleda zanimljivo a i u svrsi je zashtite protiv prevrtanja ... trostruka korist ..
a da umalo da zaboravim .. sve pohvale za fiolu .. kolega"Brano sine , vozi POLAKO..."
Comment
-
-
Fica ima atest masinskog faxa, a srednji stubovi su ojacani kao i prednji, a izmedju, tamo gde su nekda bila vrata, tu se nalazi metalna resetka koja prenosi sva naprezanja sa prednjeg na srednji stub, a da mu fali dobro farbanje itekako mu fali, ali uvek pare fale
mada sada kako stoje stvari sve vise razmisljam da ga prodam
BTW
kako da dobijem pristup delovima foruma koji traze dozvolu za pristup, a i prosto mi neverovatno da niko nema iskustva za Opel Monza, posto sam postavio to pitanje u Forumu Oldtimer club, mada je mozda bilo primerenije u GM grupaciji, ali tamo nemam pravo pristupa
Comment
-
-
Na dobrom mestu si postavio pitanje za monzu,ali ocigledno niko sa njom nema iskustva pa zbog toga nisi dobio odgovor!
Comment
-
Comment