Evo konacno i ja da nesto dopisem.
Promenio sam kocionu tecnost
Sta da radim kad je mazda u pitanju. Pitao sam ih sto mi cudno cucka kad kocim u laganoj voznji a oni meni da bi ponekad mogao i da je nagazim pa da zakocim divljacki da se skine rdja sa diskova hebiga ne mogu ja to razmazio sam plavusu.
Sad ide mastanje o stajlingu i nazovi-tjuningu, jer ide prolece pa da malo raidmo na njoj.
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Ja se izvinjavam evo sutra idem u radnju da kupim kojesta da mi zamene nisam znao da treba .
btw kad sam bio tamo pitao sam koliko bi bilo da mi ofarbaju i isprave ona udubljenja na zadnjim vratima i iznad zadnjih tockova i oba branika.
Okvirno bi bilo 56.000 rsd a samo branici 9000 po komadu. Neverovatno zar ne ?
Da ovo su cene u profilu. Da se razumemo nije mi cilj da nesto pljujem nego samo da informisem koliko to kosta u ovlastenom servisu.
Lepo su me pitali imam li neki kasko ili slicno da mi bas ne ogule kosulju dok deru kozu s ledja
I sama cinjenica da je najbolje kad se sve radi istovremeno je ok i to stoji samo sto ne stoji meni toliko zelembaca ili plavembaca (ne secam se boje jeura) u dzepu.
Elem rekli su mi i da branici mogu da sacekaju bolja vremena jer su naravno plasticni.
Moje pitanje za auditorijum je jel neko imao iskustva sa sredjivanje limarije i farbanjemu profilu i kako je zadovoljan, pa ako se vec zalecem da znam da necu morati da se koljem posle par meseci zbog otpale farbe i slicno.
Comment