Blue Sapphire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Blue Sapphire

Evo konacno sam se naterao da slikam moju mazdu tako da ne budem poslednji lik koji se pretstavio na forumu

Mazda je 323 S BJ, motor B3 1324ccm 16v, 53kw 75ks

2001 godiste 11. mesec kad je i prvi puta registrovana. Presla do kupovine 145kkm, redovno servisirana , knjizica, papiri sve ok.

Ja sam joj treci vlasnik, prvi je bio lik iz jednog predstavnistva, znam coveka cuvao je ko oci u glavi, drugi moj kolega koji ju je dobio i nije je skoro ni vozio, a treci sam ja od oktobra 2006.

FL,4 vrata , ABS, EPS, AIRBAG vozac i suvozac i bocni, klima , ustvari sve sem koze.Boja kao sto kaze naslov.

Trenutno gume Michelin energy 2 185/65/R14, kass je bas kass i to Pioneer keh-1100 + Pioneer cd chareger 6x, u motoru Mobil Supersynth 5w-40.

Eto to je osnovno, dalje cu pisati o upgradeovima koje cu da dodajem.
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
  • Spooky_karaburma
    CBC Veteran
    • 07.03.2007
    • 175
    • Beograd,Karaburma

fino izgleda,svidja mi se boja,otpozadi me mnogo podseca na astru g,onu produzenu varijantu
    BlindmanMotorsport

Comment

• shone190
      CBC Senator XXL
      • 10.12.2004
      • 1877
      • Beograd
      • Dodge Charger 8.1l

Nije losa, nego jel taj prvi vlasnik izlazio iz nje kada je presao 145000km za par godina?

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Pa to je auto koji može da se vozi svaki dan, a ne tamo neki quatro koji može da se vozi samo nedeljom kad nema gužve i samo kad se isplati 13. plata, pa se ima za gorivo

Comment

• RedboX
          CBC Senator XXL
          • 28.11.2006
          • 1537
          • Novi Beograd

2Bane nemoj tako ostro

izlazio je covek iz kola ali je zbog posla dosta putovao u SLO, CRO i MAC i to na mesecnom nivou tako da se nakupilo. Dobra je strana sto je uglavnom bio autoput i BG tako da nije videla rupa i lokalnih puteva a servis redovan i dobre gume

Comment

• milannik
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2004
            • 1455
            • Niš

Odlicna je. Reci mi kako se pokazao taj motor, potprosnja, pouzdanost, rad sa plinom...

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

Motor je dobar, fino vuce, nije bas za trkanje ali moze da potegne kad treba.
              Potrosnja mu je , kako sam ja vodio evidenciju par meseci, po gradu, 9,2L, a sa klimom 10,1L, na magistralnom putu i manja od 8l (BG - Zlatibor i nazad) jos nisam sipao ponovo pa neznam tacno. Plin nije ubacivan a neverujem da cu ga ja stavljati.

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Ni nemoj da stavljas plin, eno qkaju hrvati kako imaju problema, a znam i za primer gde je motor otisao u 3 lepe sargarepe

Lep auto k'o i svaka Mazda

Comment

• RedboX
                  CBC Senator XXL
                  • 28.11.2006
                  • 1537
                  • Novi Beograd

Danke, danke

samo sto danas promenih pumpu za vodu jer je zaribala posle 147kkm

Usput promenio i dva kaisa i spaner jer likovi kad su menajli zupcasti kais nisu menjali i spaner, suludo.

Sad se opet ne cuje kad radi.

Hvala servisu Forma na max trudu i korektnoj usluzi, preporuka.

Comment

• bakara
                    CBC Senator XXL
                    • 29.01.2005
                    • 977
                    • nBGd

he...mazda ko moja, priznajem tvoja je lepsa
                    Koliko si je platio?
                    Svaki dan vidjam takvu mazdu na relaciji blokovi-surcin, jesi li to ti?
                    pozdrav

Comment

• RedboX
                      CBC Senator XXL
                      • 28.11.2006
                      • 1537
                      • Novi Beograd

Sad znas da nisam a znas i cenu samo sam se malo zahebao jer nisam platio toliko nego 300 budjona vise od tebe, uzevsi u obzir da sam dobio jos i 4 zimske gume preko i metalik boju bolje sam prosao

A tvojoj fali sta? Ne cujem ? Da? Tacno, nista!

Comment

• JNC
                        CBC Senator XXL
                        • 19.12.2006
                        • 1332
                        • Beograd

Ma gde joj fali nesto, samo bakara da namesti onaj branik, nervira se covek nemoze da se smiri sto ne stoji lepo .
                        A kad sam cuo koliko si platio pumpu i kaiseve , pa posle kazu skupi japanci za odrzavanje.

Comment

• RedboX
                          CBC Senator XXL
                          • 28.11.2006
                          • 1537
                          • Novi Beograd

Hebiga il sam imao srece il se pokvarila kasa pa kucala bez vodece jedinice

A mozda su i delovi ne tako skupi

Comment

• JNC
                            CBC Senator XXL
                            • 19.12.2006
                            • 1332
                            • Beograd

Pa bice da je ovo drugo .

Comment

• RedboX
                              CBC Senator XXL
                              • 28.11.2006
                              • 1537
                              • Novi Beograd

Eto hebiga sad ja moram visak para pripremljen za delove da dajem na kojekakav styling i tuning, maglenke, nos-ove i ostalo, cccc

Comment

Working...
                              X