Blue Sapphire
Collapse
X
-
Ma nek bude cista dok je ne slikam sa belim namigusama
bili 170kuna ili ti negde oko 23 EUR, franko kupactj kupac vozi robu sam da se izrazim logisticki
Sad jos glava menjaca i ja sam prvi deo plana zavrsio
evo ga rezime
a sad malo ozbiljno, evo mog plana za sredjivanje plavushe.Najverovatnije ce ici u zavisnosti od trenutnog budzeta
Obrisao sam ono od cega sam odustao.
1. Beli migavci
- URADJENO -
2. Alu papucice
- URADJENO -
3. Alu glava menjaca
a moze i ovo
4. Auto radio Pioneer DEH3900- URADJENO -
zadnje elipse Pioneer TSA-6901A - URADJENO
5. beli satovi home made
6. Japstyle izduv (necu citav lonac)
7. Farbanje branika , retrovizora i kvaka na vratima
8. Zadnji spojler
9. El.podizaci zadnjih stakala
10. Car PC home made
11. Alu felne 16" porasli apetitiI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
TRazim nesto po internetu ovih dana i nabasam da mi color code uopste nije safir plava nego ovo
20P – Innocent Blue Mica Metallic Clearcoat
Jel ima neko color codove za BJ facelift 2001?I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Comment
-
-
U bre Srki ispade da je ova moja sisla sa 24h le mana po toj tvojoj racunicii to 5 godina bez prestanka.
Vidis da je gas i kocnica ko nov, a kvacilo se izlizalo, odkud znam, mozda covek vozio u kopackama
kod mene je dosla sa 141.000km za 5 godina i po servisnoj knjizici je bas tako a znam i ko je vozio i kuda i koliko.
Verovatno los kvalitet gume na papucici sto smo sada zameniliI don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Kupio i nandzaraste osram w5w za 120 din po komadu a ima i LED za 420din po komadu pa ko voli nek izvoli.
Jos samo da malo operem kola da se ne brukam na slikama pa kacim bele namiguse.I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
Comment
-
-
Comment
-
Comment