Blue Sapphire

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Re: Blue Sapphire

Nisam rekao da sam pristao
    kude e taj roki
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• melcer
      CBC Veteran
      • 04.03.2009
      • 174
      • Progar

ajd napisi sta bi ti farbao na autu, koliko elemanata ima, pa da pitam ovog drugara sto ima komoru.
      extra je tip i sigurno ce dati popust, dobri smo

Comment

• RedboX
        CBC Senator XXL
        • 28.11.2006
        • 1537
        • Novi Beograd

Oba branika, levo i desno zadnje krilo iznad tockova imam udubljenja kao liniju od pola metra koja se na desnoj strani proteze i na zadnja vrata.Nije to nesto extra al se fino rasporedilo
        Farbao bi i kvake i retrovizore.

Comment

• melcer
          CBC Veteran
          • 04.03.2009
          • 174
          • Progar

ajd pitacu sutra pa ti javljam

Comment

• RedboX
            CBC Senator XXL
            • 28.11.2006
            • 1537
            • Novi Beograd

Evo malo noviteta konacno sam zamenio napuklu soferku a ni to se ne bih setio da nije dosao tehnicki na red a oni tamo kazu dalje neces moci.
            Uzeo sam novu zamensku ili sta je to vec i super sam zadovoljan kako je ispalo a i odmah sam je osigurao da ne placam ja bas sve svaki put.

165 evrica sa ugradnjom. Ne raditi kod kuce

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

Promenulo se dosta toga sto kaze Sinisa pils light
              Mazda je jos ziva ali drugo srce kuca unutra, zamenio sam motor jer je stari ispustio dusu zbog termostata i dihtunga a ubacen je isti model motora samo vece konjaze.Sve po zakonu i propisu pa sam sad 1.6 umesto 1.3 i mojoj sreci nikad kraja.
              od ostalog zamenio setove guma, nagruvao led sijalica i ostalog sminkeraja za nesto vece se nema para.

Comment

Working...
              X