Audi A6 2.5 TDI 163ks (2004)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Driver_GT
    CBC Senator XXL
    • 04.07.2007
    • 368
    • Beograd

Audi A6 2.5 TDI 163ks (2004)

Kupio sam ga u Nemackoj, preko drugara koji zivi tamo. Pogledao je auto koji sam nasao na netu, preko mobile.de.. Tamo je kostao 12900e, ja sam ga spustio na 12000e, i izasao je skoro 17000 ovde sa svim dazbinama. Jeste puno, ali auto je nov bukvalno, ja sam prezadovoljan. Presao je 58000km, izuzetno je ocuvan, ima najbogatiju opremu (sem navigacije)..
    Sto se motora tice, mogao sam i 1800 turbo benzinac, ali 1.8t ima 150ks, trosi puno, a ne ide bolje od ovoga.. meni ovo vise odgovara.. 2500ccm, 163 konja, ide JAKO lepo, stvano bas lepo, trosi oko 8l u gradu sa prosecnom voznjom..jedina prednost benzinca je zvuk..koji je sigurno lepsi..i da..registracija koja je za 1800ccm cini mi se manja.
    Auto mi se jako svidja i svaka preporuka za ljude koji traze ovakav auto. Trazio sam i kod nas, ali to su uglavnom u krsh stanju i totalno ogoljeni sto se opreme tice, a da ne pricam o predjenoj kilometrazi, losem stanju trapova....

Slika nemam puno, samo par sam uhvatio, evo ih ovde, a bice uskoro jos.. ako nesto nekoga zanima, neka pita

Alfa Romeo 147 1.9JTD
  • jovan30
    CBC Senator
    • 07.05.2006
    • 322
    • Beograd

jedina prednost benzinca je zvuk
    Posto vozim isti auto kao tvoj samo 2.4 benzinac i godinu dana stariji, odmah da ti kazem, zvuk je brutalan, ne kao kod BMW sestaka, ali je zaista dobar... mada i zvuk kod 2.5 TDI je dobar, jedino se u leru cuje kloktanje, zbog cega sam i uzeo benzinca

i da..registracija koja je za 1800ccm cini mi se manja
    Ko kupuje auto od 17000 eur u principu ne razmislja o registraciji

Trazio sam i kod nas, ali to su uglavnom u krsh stanju
    Lose si trazio Ima kod nas dobrih automobila, ali po dobroj ceni. Recimo moj A6 je u tip top stanju, redovno odrzavan, mazen i pazen

Svidja mi se auto, zaista je dobar, nadam se da ces preci dosta km u njemu... i da koliko pratim forum, ima nas sada vec 3-4 sa A6 na forumu.

I da ne zaboravi kasko posto je auto magnet za one koje ne treba da privlaci

edit... kako je auto 2004 godiste kada nije restyling??? Pogledaj mu volan, prednju masku i zadnji deo... sve ukazuje da je auto max 2001 godiste, s'obzirom da je kod restyling modela koji se proizvode od kraja 2001 godine sve nabrojano drugacije

Comment

• M-power
      Moderator
      • 10.01.2005
      • 10060
      • Bg; Banovo Brdo
      • CorsaC, astra H,

Prelep je....pa dobro to je valjda ta cena za to godiste i auto u takvom stanju.
      Enterijer mi je prelep jedan od najlepsih.
      To date there has never been a faster car built for the public road and,
      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Driver_GT
        CBC Senator XXL
        • 04.07.2007
        • 368
        • Beograd

Volan je menjan, to znam, ostalo stvarno ne mogu da ti odgovorim, sada si i mene doveo u nedoumicu
        Auto je proveren, to godiste je sigurno, proveravan je u DE, a i proverio sam ga u onom novom ams servisu gde moze da se proveri sve na auto sa 100% sigurnoscu. Pocev od toga dali je farban, da li je negde udaran, koliko je stvarno presao, brojeve motra i sasije..sve je to provereno i sve se poklapa, tako da ne znam stvarno
        Sto se motora tice, 2.4 benzinac je perverzija. Vozio sam se u njemu i odusevljan sam zvuk a i performansama.. bas ideee.. e sad je tu problematicna potrosnja.. sto se cene tice, opet kazem, jeste velika, ali kad se pogleda po netu, videcete da se tako i krecu cene.
        Zvuk mi se generalno kod dizela ne svidja i ne moze da se poredi sa benzincem, ali ipak mi je potrosnja nesto bitnija
        Inace kod nas sam gledao i na autopijaci, i na placevima raznim, i po oglasima, nigde nisam nasao nesto povoljnije a da valja..svi preteruju sa cenama.
        A sa druge strane cuo sam da je kod a6 osetljiv prednji trap, a to svakako ne ide dobro sa nasim losim putevima, a da ne pricam o gorivu. Ljudi kazu da je auto koji je u nemockoj presao 100000 ekvivalentan autu koji je u istocnoj evropi preao 30000km.. zasto? pa zbog dosta losijeg goriva i losih puteva..a najgore sto je stvarno tako

Kasno sam uplatio za narednih 5 godina, tako da sam miran bar sto se toga tice, a uz njega sam dobio i neku blokadu menjaca

EDIT: sad sam zvao mog majstora da pitam o cemu se radi, i kaze da je razlika u restyleing-u obojen prednji i zadnji branik..pitao sam ga zasto kod mene to nije tako i rece mi da je to do opreme i da ima dosta takvih primeraka. Sa druge strane, opet me bas cudi, posto auto stvarno ima vrh opremu..znaci sve moguce..

EDIT2: evo nasao sam jednog sa ne obojenim branikom 2002 god
        http://www.netcarshow.com/audi/2002-a6/ ... per_0b.htm
        Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• sErGiO
          Moderator
          • 30.01.2007
          • 2769
          • Neko selo pored Beogr
          • Alfa Romeo 156SW

Autic je stvarno prelep. Neka te dobro sluzi i da predjes u njemu brrrdo kilometara =]

Comment

• Rocky Balboa
            CBC Veteran
            • 11.06.2007
            • 165
            • Novi Beograd, BKII

Nemoj mnogo da brines okoo restylinga, to je svaba. Sve moze da se poruci i na svemu da se stedi. Mozes ta porucis kozu a da ustedis na neofarbanim branicima tako da to nema veze sa godistem auta. To znam provereno. Auto je fantastican i samo neka te dobro sluzi a s obzirom na marku i model sluzice te sigurno dobro.

Comment

• Driver_GT
              CBC Senator XXL
              • 04.07.2007
              • 368
              • Beograd

Hvala svima na lepim zeljama!
              Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• fantastik
                CBC Senator XXL
                • 28.07.2005
                • 417
                • Novi Sad

to je to godiste nista nebrini

Comment

• Bane R
                  CBC Senator XXL
                  • 27.03.2006
                  • 1769
                  • Beograd

Originally posted by jovan30
                  Ko kupuje auto od 17000 eur u principu ne razmislja o registraciji
                  A što onda razmišlja o potrošnji ?

Audi je ko lutka, sigurno guta kilometre k'o blesav

Comment

• Nenad
                    CBC Senator XXL
                    • 06.01.2005
                    • 1364
                    • BBgd/Mow

Cestitam,
                    To je odlican motor a o kvalitetu salone ne treba ni pricati.
                    Ako mozes/smes da das VIN mozda mogu da ti nadjem kompletan spisak opreme i svega oko auta (ne racunajuci sudare i sl.), tako da ces znati sta je sve auto imao kada je izasao iz fabrike.
                    Boost or bust...

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Dobro je sto je malo presao jer njegov veliki servis je izuvanje
                      To date there has never been a faster car built for the public road and,
                      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Car
                        CBC Senator XXL
                        • 07.07.2005
                        • 900
                        • Beograd

A što je menjan volan?

Comment

• Driver_GT
                          CBC Senator XXL
                          • 04.07.2007
                          • 368
                          • Beograd

Originally posted by Car
                          A što je menjan volan?
                          Sa originalnim volanom, kompjuter je prijavljivo da airbag nije u redu. Posto je nov volan dosta kosta, stavljen je polovan koji je indeticnog izgleda samo nema onaj hromirani veliki prsten

@Nenad
                          Hvala ti puno druze, al vec sam sve to proverio u onom ams servisu. Mozda ce mi trebati takva usluga za auto koji sad treba da kupim, ima otovorena tema, cisto radi provere, pa ako ti ne bude bio problem
                          Alfa Romeo 147 1.9JTD

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Pravi lepotan ODusevljava me ova koza, ni jedna ne stoji bolje

Pazi ga samo od pozajmljivaca

Comment

• zverko
                              CBC Senator XXL
                              • 19.08.2005
                              • 7085
                              • BGD
                              • Audi A4

ima 1.8T i sa 180ks a to da je veliki potrosac nije tacno. u principu zavisi sta hoces. 2.4 i 2.6 su mrcine , idu ali kad ih zaletis. 2.8 30v je vec druga prica... 2.5TDI i u opste ti dizeli mi se ne svidjaju zbog zvuka bosch pumpe a i nafta brate smrdi. u svakom slucaju , auto necu da ti hvalim da ga ne ureknemo zdravo da se sluzis i naravno da ga sacuvas a naj bolje ces to uraditi ako mu izmestis tj sakrijes OBD i montiras Mul-T-Lock iglu na volanu.
                              pozdrav
                              deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
                              X