Auto je stvarno lep-svaka cast
ps 58000km papucica kvacila je sa leve strane izlizana ,povezi se sa ovlascenim servisom/Nemacka/ i trazi da ti daju istoriju automobila i da ti kazu kad je i gde servisiran i koliko je presao a volan je menjan zato sto je airbag izleteo 99%
... i da koliko pratim forum, ima nas sada vec 3-4 sa A6 na forumu.
Mogli bi i mini klub da osnujemo, zasto smo mi gori od ostalih "sektasa"
Driveru, vec sam ti pozeleo srecu i dao par saveta na jednom drugom mestu, ali hajde i ovde, da te jos jednom pozdravim i prikljucim se ostalima...
"Ne menjaj kanal, na pravom si mestu..."
Someday we'll be dead and none of this will matter...
@zverko
Jednostavno mi bolje lezi dizelas..taj 1.8 od 180 ili 150ks sigurno vise trosi od ovoga, i to mnogo..
@c220
Auto ima servisnu knjizicu, gde sve u detalj pise, bukvalno kad je sijalica koja zamenjena. Isto tako, pri uvozu sam proverio kompletan istorijat automobila u novom ams servisu koji se samo time bavi. Gledaju boju (da li je negde prefarban), unutrasnjost, kace ga na kompjuter, proveravaju brojeve...sve je savrseno tacno, tako da je ne sumljam u kilometrazu, a i znam da prepoznam kad je auto nov. Radi kao sat.. Volan je menjan jer je taj airbag "crko". Tj komp je prijavljivao gresku, a nije mogao samo on da se zameni, nego kompletno volan.
@al
Naravno, slazem se da bi mogli
Naslo bi se nas dosta, ne mora samo a6 da bude, moze da bude audi klub uopste
Pa i mislio sam za sve 0000, naravno
@shone190 ma, bitno da je T, nemoj da zakeras...
Vec zamisljam, nekom negde u najmracnijem delu foruma, slucajno izleti neka nedostojna rec o Audiju i odmah se sav gnev ovog sveta, svo "drVWlje i kamenje" sruci na njega!!! Sto ti je moc kluba...
Ideja za Audi klub je odlicna, trebalo bi da sse organizujemo.
Da li ti je Audi quattro ili standard.
@rocky
Obican je, quattro ima 180ks i ide slabije od ovoga
@zverko
Ma ide on jako dobro i ovako.. al bas jako dobro.. eto kad napravimo klub, dogovoricemo neki skup..pa ce moci ljudi i sa strane da dolaze... da gledaju
@rocky
Obican je, quattro ima 180ks i ide slabije od ovoga
He, he, hoces da proverimo kataloske cifre u realnim uslovima...
A, ne daj boze da je jos put samo malo vlazan...
Btw, masa je kod quattra mnogo pravilnije rasporedjena, pa izvuci zakljucak kako se sta krece kad pocnu da deluju bocne sile.
I, sta znaci "ide", mislis ono, od 0-100?
Nemoj da si
Hehe
Znaci ti imas quattro
Ma ja gledao krajnju brzinu i 0-100..ali je quattro svakako upravljiviji.. Na ovome u prve 2 brzine cupa put koliko ima obrtnog momenta. Jednosstavno je mnogo snage samo za prednji pogon, dok kod kvatra sigruno nije tako..lepi za asfalt..
DriverGT, reci mi ako nije problem (da ne otvaram novu temu), kako izgleda to proveravanje u AMS, gde se tacno ide, koliko se placa, i koliko se dana ceka na proveru?
Comment