Pozdrav narode.
Nadam se da ovde ima mesta i za nas skromnije...
Znam da Civic iz 1986(7) nije neka premija, ali mene sluzi vec 5 godina a da mi nije napravila nijedan problem u zivotu, tako da ce sledeci auto biti samo i iskljucivo HONDA!!!
U stvari, dosao sam do neke sitne love, pa bih zeleo da se ponovim i drugim primerkom (nesto do 5000eur). Ako imate korisne savete oko toga sta uzeti please kazite.
Ja bih najradije pazario 94-95, ali imam utisak da je to jako retko ovde u Srbiju (pogotovo dobri primerci) i da bi me verovatno limarija brzo sustigla.
Sto se tice
ve sa 1.4 motorom plasim se da cu se razocarati - imam utisak da je ovaj moj zvrk startniji po gradu i da 75ks nije bas dovoljno za tu karoseriju, a ne verujem da cu naci nesto jace za tu lovu. Da li sam u pravu?
Dakle ovo je moje mezimce,
Honda Civic 1987. 12v 1342ccm, 51kW
Gume su Bridgestone Potenza RE720 185/60R14
Verovatno mi vise od kola vredi muzika u kolima:
Clarion auto-cass sa CD changerom, DLS elipse (ko zna za ovu firmu shvatice sta je u pitanju) i neki italijanski komplet mid-bass+tweeter napred.

Nadam se da ovde ima mesta i za nas skromnije...
Znam da Civic iz 1986(7) nije neka premija, ali mene sluzi vec 5 godina a da mi nije napravila nijedan problem u zivotu, tako da ce sledeci auto biti samo i iskljucivo HONDA!!!
U stvari, dosao sam do neke sitne love, pa bih zeleo da se ponovim i drugim primerkom (nesto do 5000eur). Ako imate korisne savete oko toga sta uzeti please kazite.
Ja bih najradije pazario 94-95, ali imam utisak da je to jako retko ovde u Srbiju (pogotovo dobri primerci) i da bi me verovatno limarija brzo sustigla.
Sto se tice

Dakle ovo je moje mezimce,
Honda Civic 1987. 12v 1342ccm, 51kW
Gume su Bridgestone Potenza RE720 185/60R14
Verovatno mi vise od kola vredi muzika u kolima:
Clarion auto-cass sa CD changerom, DLS elipse (ko zna za ovu firmu shvatice sta je u pitanju) i neki italijanski komplet mid-bass+tweeter napred.

Comment