danas nasha mala ponovo mashe retrovizorima. spucah pola WD40 na one osovine za zakretanje, ali vredelo je. sad se oba zakrecu nikad bolje, kao da su novi!
ja moj retrovizor jutors zatvorih o neki kamion u onim uličicama na Senjaku, pošto je čovek mislio da može da stoji ukoso jer svi idu peške ili voze jugiće...
ja moj retrovizor jutors zatvorih o neki kamion u onim uličicama na Senjaku, pošto je čovek mislio da može da stoji ukoso jer svi idu peške ili voze jugiće...
Jesi li mu zapamtila broj ? ma kakav broj kad izvuce ziv retrovizor . Jesili mu objasnila kako se parkira!?!?!?
Ee Deki,da nemas neki DIY photo operacije "Mahanje 08" ?
Ozbiljno pitam .
Neznam kakav je tu mehanizam al mislim da bi tu trebalo staviti neke masti (LiS,MoS,...),WD40 se relativno brzo osusi pa posle bude jos gore kad zapece/zardja "go" metal ...
@Flavio: nisam hteo da se opterecujem previse s tim. verujem da to treba podmazati necim ali - imao sam samo 1mm zazora izmedju delova koji se rotiraju da sa necim naprskam, ocistim i razradim, tako da mi je WD40 odlicno posluzio. potrazicu iskustva na stranim forumima u vezi s podmazivanjem.
@Z: ne drzi me za rec, ali - mi se cini da mi je prodavacica rekla 150 (pitao sam u prolazu). ono gore je klasa I (do 10kg) i klasa II (kad se izvadi ulozak za klasu I) (10-25kg). klasa III koja meni treba trenutno je 25-35kg i ona je 100% 50e, tu sam cenu zapamtio. radnja se nalazi kad se s gornjeg parkinga udje, odmah s desne strane. imaju u ponudi i Recaro i jos 5 drugih marki sedsista... isto sa Sabelt pojasevima
sajla za rucnu, jedna od dve. kesa je univerzalna, tipa "Boban sajle" pa pise sta sve inace imaju u ponudi. na nalepnici pise konkretno o cemu se radi. uglavnom - kablovi su vrh (made in Italy), CBC Shop
*sve uslikano (par postova iznad) kosta cca 9.000din
i mene ceka zamena sajle(sajli) za rucnu posto mi ne radi od kako sam kupio auto pa cu je uskoro terati kod majstora da mi sredi zadnje kocnice koje malo slabije koce i rucnu,kod zadnjih kocnica znam da su mi otisle gumice na cilindrima koje moraju da se zamena a to sto ne koci dobro ne znam, mozda samo vazduh a mozda i nesto vise
Deki reci mi za menjacko ulje, ja sam u AP sportu nasao onu tutelu sto je kao fabricka ugadnja, da kupijem nju ili nesto tipa ovog tvog?
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
razlika u ceni u odnosu na originalno je puta dva - u korist Motul-a. o kvalitetu Motul ulja ne treba trositi reci, a treba reci i to da ovo nije vrh menjacko ulje, postoje jos dve kvalitetnije podvrste Motul menjackog ulja u istom viskozitetu ali sa suludim cenama. za 95% moje voznje - ovo ulje je vise nego dovoljno dobro.
originalno je mineralno Tutela EPIX 80W-90. zimi je malo "gusce" laicki receno, a inace je odlicno. na visokim temperaturama se malo losije ponasa i nema nikakve aditive (protiv penushanja i slicno).
"Autodata" i skoro svi drugi moderni programi slicnog tipa preporucuju polusintetiku 75W-90. Izbor je pao bas na ovo koje sam uzeo jer je odlicno funkcionalno i na velikoj hladnoci a bas ovaj model ima sve potrebne aditive i veoma stabilno se ponasa na visokim temperaturama.
izbor je tvoj
P.S. postoji i Tutela jako slicna ovom Motulu, ali je razlika bila smesna u odnosu na razliku u kvalitetu.
ja ovu neku tutelu sto sam gledao je 75/90, ja bas zimi imam problema sa menjacem, kontam da je do ulja, dok se ne ugreje malo teze ide menjac i hoce da zakrci pri saltu prva-druga a ponekad i treca-druga ali retko, nebitno od nacina salta, polako ili brze zakrci ali samo dok se par puta ne izsalta i onda prestaje krcanje i lakse ide menjac, vecina misli da je u ulju problem pa ne znam sta da uzmem a naravno ne znam ni sta je sad u menjacu , koja je cena ovog motula po litri?
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Comment