Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
kakvim sitnicama??? znas ono sto je jedan clan foruma rekao, sitnice nerviraju, krupne stvari se resavaju
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Znam... Lakse bi mi psihicki bilo da mi je neko reko uradi generalnu, nego ovako. Kad god dam ili pustim gas auto prvo cimne (losi nosaci) ja zamenio sva 4 i opet isto samo malo manje, pa dok sam to menjao vidim da mi neka crevca za vazduh popucala, sad cu i to da menjam. Bolje da ne pisem vise o sitnicama, napravicu roman. Mada bi to nekom i koristilo kad bi kupovao auto
Za 1500 E mozes da kupis askonu u extra stanju bez plina. A moje misljenje je da metalik askone imaju bolje pripremljenu limariju od obicnih. I pazi na sitnice kad je budes uzimao
Znam, a evo meni uvek neshto iskrsne i poremeti planove pa mi je ovo upravo poremetilo planove
Verovatno je jaca, ne znam, ipak je budzena, moja je standard... nego imam jednu kombinaciju da kod mene stavim dvogrli usis og motora sa 150KS, al cu o tome razmisljati kad se vratim sa odmora....
Comment