Zux, dobices sliku samo da ih uslikam. To su inace standardna sedista iz irmscher ascone. Mada Bobster ima cini mi se malo dublje kadice od mojih. A sto se prodaje tice... mmm pa vrlo tesko.
aha, pa to su standardne recaro kadice, koje su isle u kadeta, vektru, astru i kalibru
takve i ja imam u vektri
mislio sam da je irmscher i tu nesto petljao
sve u svemu odlicna su to sedista
ponekad odlicno nije dovoljno, trazi se i vise od toga
trazim ista takva samo sa onim dodatnim kruzicima za podesavanje lumbalnog dela i naravno grejacima
Nego mozes tvoja sedista da prepravis malo, da pojacas kadice i to ti je to. Kad kod mene budu dosla na red sedista, pojacacu sigurno malo kadice, i da budu dublje
Uskoro, vrlo uskoro, ascona dobija malo snage i dugmice na prozore... ooovaj prozore na dugmice. Nemam original dugmice od ascone, pa ce ici od vectre, astre, ali bice super upakovano, ostavicu i mesta za dugice zadnjih prozora, pa gad stavim podizace i tu ...
Inace ispod haube se menja bregasta i usisna grana, umesto sa jednom, bice sa dve klapne, a unutra, u kompu superchips-ov chip, mmmm ako bude pasovao.
Posto nisam isao na merenje snage na dyno masini, test ce biti max brzina koja je prosli put bila po fabrickoj meri 188 i naravno 0-100 koje je bilo oko 11s
Comment