Prosle srede, ja imao slobodno poslepodne i resio da uradim nesto pametno. Uzeo bregastu otiso u garazu, i probao da skinem moju, medjutim nisam uspeo sa mojim alatom da stignem, pa sam od Pedje Japanca, kome se jako zahvaljujem, pozajmio gedoru i polugu od jednog cola ili 3/4 pojma nemam sta je ono i skinuo kuciste bregaste, a prica dalje je tekla ovako:
Ovako je motor izgledao pre bilo kakve prepravke
Ovo su uklonjeni protokomer i filter
Motor bez protokomera
Razzupcen auto i skinut zupcanik
Skunut poklopac dekla ili ti ventila
Skinuto kuciste, posle izvadjeni hidropodizaci i klackalice oprani u benzinu, iz podizaca ispusteno ulje.......
Stavljena druga bregasta, zatezano 5 puta (2,4,6,8,10 kg) sve po PS-u
To izgleda sada ovako
Auto ponovo uzupcen
I sada radi ko singerica
Doduse, radio je na tri cilindra kad sam ga upalio zato sto nisam mogao da skinem i zamenim razvodnu kapu i ruku, sada kada je to zamenjeno i stavljene nove svecice, sve je tip top
Ima jedna Ascona bela Irmscher u Novom Sadu, znam decka iz vidjenja, stavio je 15 cola one mrezaste BBS, ima i leteci spojler, plave neonke, ali auto izgleda skroz ocuvano i pristojno, i pravi je Irmscher, ne samo skoljka vec i motor...
E, pazi Laki, u garazi je alternator punio normalno, a na pola puta ka kuci je prestao da puni video sam odjednom lampicu na tabli kako tinja... nije svetlela, ja mislio da se izbagovala...... ali .... Stvarno ne znam koju je muku imao taj kabal od + da pukne???? Usis ce malkice da saceka, ali zato mi je sad na redu pod broj jedan da nadjem kutiju filtera (ne polomljenu) i panel filter, ocu da mi se auto ne cuje a da ide, to je ono pravo
TRIO, aj vidi sa tim likom da se predstavi na Cannon-u da vidimo sta ima
E, pazi Laki, u garazi je alternator punio normalno, a na pola puta ka kuci je prestao da puni video sam odjednom lampicu na tabli kako tinja... nije svetlela, ja mislio da se izbagovala...... ali .... Stvarno ne znam koju je muku imao taj kabal od + da pukne???? Usis ce malkice da saceka, ali zato mi je sad na redu pod broj jedan da nadjem kutiju filtera (ne polomljenu) i panel filter, ocu da mi se auto ne cuje a da ide, to je ono pravo
TRIO, aj vidi sa tim likom da se predstavi na Cannon-u da vidimo sta ima
Ne obecavam nista, ali sad pocinje lepo vreme, pa cu ga sretati na Miseluku, dacu mu link, pa ako koristi net...Mlad je, sam cacka oko kola, a mislim i da imam njegov mob, ali pod kojim sad imenom, bog ce ga znati...
svaka cast ajkula
radi se na pravom tuningu
inace ja prosle nedelje video sivu asconu irmscher sa GM tablicama (Gornji Milanovac, a ne General Motors) i u prolazu mi se ucinila extra ocuvano
ima vas irmscherovaca
Evo da kucnem i ja nesto u mojoj temi posle dosta vremena.
Bilo je nekih izmena u proteklom periodu, a to su za pocetak alu felnice AZEV 16" i gume 205/45R16. Evo i jedna slika od pre mesec dana, uskoro ce biti i novih, boljih, ova je sa telefona
Pre neki dan konacno namontirani i el. podizaci prednjih stakala, u malo muke, ali dobro, sljakaju kako treba.
I mozda, ali mozda ce auto uskoro biti ofarban od mene licno.
Koliko sam zapustio temu, ne mogu ni da se setim da li sam jos nesto radio oko auta, mislim da nisam.
Comment