E ja se ponovio i nadam se da cu zadrzati ovaj auto.Renault 25 je presao u vlasnistvo brata(zao me da ode iz familije) a ja sam pazario lagunu.1998ccm,83KW,presla 168000km,1998.godiste,karavan.Ima ugradjen gas sa toro bocom(nisam zadovoljan nekim detaljima.Glupo odradjeno sa elektroventilom da gluplje nije moglo ali ispravicemo gresku).Od opreme ima servo,abs,elektropodizace prednjih prozora,elektropomicne retrovizore,bord kompjuter(govorni),digitalnu automatsku klimu,airbag za vozaca,maglenke(koje nesto nece da rade).Kupljen je od coveka koji ga je vezao 2004.godine.Dobio sam komplet dokumentaciju od dana ulaska u zemlju preko carine do registracije i provere u SUP-u itd.Ima kandzu(i dokumentaciju za istu).Ocuvanosti servis:Uradjen je veliki servis-kaisevi,spaneri,filter za ulje,ulje,novi diskovi i plocice.Treba zameniti filter za vazduh i svecice.Zadnje gume nisu bile najbolje,prednje-dobre.Rezervni tocak-nikad montiran.Kederi na autu malo pohabani,instrument tabla nije funkcionisala pa je zamenjena.To je sve odradio prethodni vlasnik.Malkice je plastika neodrzavana pa sam u drugoj temi vec dobio neke predloge kako da istu ocistim pre nego sto je isprskam neki mkok-pit sprejom.Motor dobro vuce i na gasu,ne trosi ulje.E sad,mane
esna solja amortizera treba da se zameni(u BG-u se tako nesto i ne oseca na putu ali kod mene u kraju lupa).Treba da se ispitaju trapovi da se vidi treba li jos sta da se zameni(spoe,krajevi,kugle itd).Prednje desno krilo je farbano a cini mi se i hauba mada nije lose uradjeno(to je verovatno radjeno jos u inostranstvu.Alternator kao da se malkice cuje-da li treba remontovati t.menjati lagere,videce se.Sve u svemu,auto nije los.Cene se krecu za ovo godiste i opremu isl.od 5000 do 5800 evra.Mene je kostao 5000 i sa nekim ulaganjima mislim da nece vise od 5400-5500evra.

Comment